TV

Survivor – Εμμανουήλ: «Έχουμε να πούμε πολλά από κοντά…»

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Αντίστροφα για την άφιξη του στην Ελλάδα μετράει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

Ο γνωστός makeup artist λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να πετάξει από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα, θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα στους θαυμαστές του, τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους το προηγούμενο διάστημα.

«Πάμε δυνατά. Βαριέμαι και άλλα πολλά έχουμε να πούμε από κοντά… Βαριέμαι γιατί έχω πάρα πολλές ώρες πτήσης. Είμαι Άγιο Δομίνικο, θα πάω Αμερική-Ισπανία και το μεσημέρι φτάνω στην Ελλάδα. Τα λέω γρήγορα γιατί πρέπει να μπω στο αεροπλάνο. Όπως βλέπετε εδώ έχω κάποια σημάδια από ατυχήματα που είχα στο παιχνίδι. Έχω να σας πω πάρα πολλά πράγματα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με έχετε στηρίξει και σε όσους δεν με έχετε στηρίξει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Έχω καιρό να έχω τέτοια επικοινωνία μαζί σας. Θα τα πούμε όλα εν καιρώ… Σας αγαπώ πολύ, φιλιά», είπε ο Εμμανουήλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x