TV

Survivor - Η Σταυρούλα «λυγίζει» και ξεσπάει: «Ας με χτυπήσουν όσο θέλουν – Έχω μάθει στα δύσκολα»!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, όπου θα υπάρξει η αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Για τα καλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα στο Survivor, όπου απόψε περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα επικό επεισόδιο.

Όπως βλέπουμε στο trailer, μετά από τους τελευταίους καυγάδες αλλά και την υποψηφιότητά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ξεσπά εναντίον όσων την έχουν κατηγορήσει.

«Έχω μάθει πολύ στα δύσκολα και αντέχω. Έχω αντέξει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Εμένα ας με χτυπήσουν όσο θέλουνε, δεν με νοιάζει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα βγαίνουν προς τα έξω και ό,τι θέλεις παίρνεις. Στο τέλος θα βγουν όλοι όλοι αυτοί που προσπαθούν να μειώσουν εμένα για τους Χ, Ψ λόγους τους. Θα ζημιωθούν οι ίδιοι», ακούγεται να λέει η παίκτρια των Μπλε.

Από εκεί και πέρα, στο τρέιλερ βλέπουμε πως Διάσημοι και Μαχητές θα κληθούν να αγωνιστούν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο, προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού που χρειάζονται τόσο πολύ.

Οι δύο ομάδες, στη συνέχεια, θα συναντηθούν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Υποψήφιοι προς αποχώρηση υπενθυμίζουμε πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Σάββας Κάλφας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x