TV

Survivor: Το απόλυτο battle Μαριαλένα VS Ναυσικά και όχι μόνο...

Τις δύο τελευταίες χρονιές το πάρτι της ένωσης του Survivor έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο για πολλούς λόγους.

To Survivor είναι γνωστό ότι είναι το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης. Μια φορά όμως σε κάθε σεζόν, για μια μέρα, αφήνει πίσω αυτήν τη βαριά του ιδιότητα και δανείζεται μια άλλη, αυτή του διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Γιώργος Λιανός από παρουσιαστής μετατρέπεται σε dj και οι παίκτες από Survivors, σε ερμηνευτές. Είναι η μοναδική στιγμή του μεγάλου πάρτι της ένωσης. Τις δύο τελευταίες χρονιές το πάρτι αυτό έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο για πολλούς λόγους. Ιδού μερικές ξεχωριστές στιγμές.

Κάθε χρόνο σε αυτό το πάρτι υπάρχουν φωνές που ξεχωρίζουν και μνημονεύονται για αρκετό καιρό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η παίκτρια του περσυνού Survivor, Μαριάνθη, η οποία επανεκτέλεσε μοναδικά και έδωσε μια νέα διάσταση στο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Καραμέλα». Παρότι τραγούδησε μετά τον επαγγελματία τραγουδιστή και άκρως εκρηκτικό Ηλία Μπόγδανο, κατάφερε να τον επισκιάσει.



Εκείνος είχε που είχε την ατυχία να τραγουδά πριν από τον Τριαντάφυλλο με τη σύγκριση να καθίσταται αναπόφευκτη ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μάς χάρισε το απόλυτο performance ερμηνεύοντας Σάκη Ρουβά.

https://exchange.glomex.com/video/v-ca9bqwst1y2h

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να έχει την τιμητική του στα πάρτι ένωσης καθώς και φέτος ακούσαμε δική του επιτυχία, από ποιον άλλο, από τον αδερφό του Απόστολο.



Από την πρώτη κιόλας νότα ήταν ξεκάθαρο πως όλο το ερμηνευτικό ταλέντο της οικογένειας το κληρονόμησε ο Σάκης Ρουβας. Άλλωστε ο Απόστολος παλιότερα είχε πει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα πρέπει να τον μπερδεύουμε με τον αδερφό του. Άραγε εκείνος να μαγειρεύει καλά;



Επιστρέφοντας και πάλι στο περσινό Survivor, θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε την ανεπανάληπτη προσπάθεια του νικητή Σάκη, ο οποίος ίσως προφητικά τραγούδησε «Ο τέλειος άντρας» και δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από τη Μαριαλένα. Ίσως η ερμηνεία του αυτή να επηρέασε τις μετέπειτα εξελίξεις. Αμέσως μετά πήρε το μικρόφωνο η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού, Νικόλ, η ερμηνεία της οποίας έμοιαζε με όαση!



Η Μαριαλένα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σάκη και έδωσε τη δική της γεμάτη νάζι και τσαχπινιά απάντηση, πώς αλλιώς; Τραγουδώντας!



Από κοντά πάντως στους δύο προηγούμενους και η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία έσπευσε να ανακοινώσει ότι «έχει βρει καλύτερο αγόρι». Από την άλλη ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αποδείχθηκε μεγάλο αλάνι τόσο μέσα στο Survivor, όσο και μετά από αυτό, τραγούδησε το «Είμαστε αλάνια» έτσι όπως μόνο αυτός θα μπορούσε και ξεσήκωσε τους πάντες.



Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν η φετινή παρουσία της Ναυσικάς η οποία τραγούδησε για «Αυτό το κάτι» που θέλει και δεν βρίσκει. Η ένταση και το πάθος που εκδήλωσε δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Γιώργο Λιανό.



Την ελαφρότητα και την εύθυμη αυτή διάθεση που συνήθως χαρακτηρίζει τα πάρτι ένωσης, ήρθε να ισοπεδώσει σαν οδοστρωτήρας με τη βαρύγδουπη ερμηνεία του ο θαλασσοδαρμένος Τάκης Καραγκούνιας, τραγουδώντας το «Θάλασσα μου σκοτεινή».



Τέλος, δεν μένουν πολλά να ειπωθούν για τον Professor του φετινού Survivor, Σπύρο Μαρτίκα. Η πορεία του μέχρι στιγμής στο παιχνίδι δεν θα επέτρεπε κάτι λιγότερο από μία γεμάτη νόημα παρουσία και στο διαγωνισμό τραγουδιού. Από καιρό φέρει το όνομα του οργανωτή της τέλειας ληστείας και τη βραδιά του πάρτι απέδειξε ότι του ανήκει επάξια, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Δεν έφτανε το φετινό Survivor, εξασφάλισε την παρουσία του και για το επόμενο. Ακόμα ένα σχέδιο Μαρτίκα εξετελέσθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x