TV

Σοϊλέδης VS Ταλάντσεβ: Οι πιο επιδραστικές προσθήκες στις δύο ομάδες του Survivor

Το Survivor δεν ονομάζεται τυχαία το παιχνίδι των ανατροπών.

Το Survivor δεν ονομάζεται τυχαία το παιχνίδι των ανατροπών. Η συνεχής αλλαγή των ισορροπιών και των συσχετισμών σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων αλλά και σε επίπεδο ομάδων είναι από τα κύρια συστατικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή των συσχετισμών κατέχουν οι παίκτες που έφτασαν αργότερα στον Άγιο Δομίνικο και δεν ήταν από την αρχική σύσταση των δύο ομάδων.

Πρώτος σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται αναμφίβολα ο Άρης Σοϊλέδης. Ο παίκτης των Διάσημων ήρθε σαν "μάνα εξ ουρανού" για τους τότε ταλαιπωρημένους Κόκκινους που μόλις είχαν απαλλαγεί από την ενοχλητική γι αυτούς παρουσία του Βαλάντη, ενώ παράλληλα στερούνταν των υπηρεσιών του δυνατότερου παίκτη τους Γιωρίκα Πιλίδη. Ταυτόχρονα οι Μαχητές ενισχύονταν με τους Ανδρέα και Μαίη, που άργησαν να πάρουν μπρος.



Ο πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έδειξε με το καλημέρα τις ορέξεις του και μάς προϊδέασε για την μετέπειτα καταλυτική του συνεισφορά στους Κόκκινους. Αμφότερες οι ομάδες δεν άργησαν αν καταλάβουν ότι πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε για να μείνει.



Από την άλλη οι Μαχητές έχουν να καμαρώνουν για την μεταγραφή ενός άλλου καταλυτικού παίκτη, του Γιώργου Ταλάντσεβ. Ο «Τάλα» των Μπλε αρχικά ντύθηκε στα κόκκινα και φιλοδώρησε τους Μαχητές με ένα εμφατικό 3/3. Η μπλε ομάδα μετρούσε ήδη ένα σημαντικό σερί ηττών, οπότε η περεταίρω ενίσχυση των Διάσημων με έναν τόσο δυνατό παίκτη φάνταζε εξοντωτική για τους ίδιους, καθώς η δική τους προσθήκη, ο Γιώργος Πουλής, κατά τη σύντομη παραμονή του στο παιχνίδι δεν έφερε νίκη.



Την ίδια χρονική περίοδο προστέθηκαν στους Διάσημους η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σάκης Αρσενίου. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ξεκάθαρη. Τη λύση έδωσε ο Γιώργος Λιανός, επιτρέποντας στους Μπλε να "κλέψουν" έναν εκ των Καραγκούνια & Ταλάντσεβ, και εκείνοι χωρίς ιδιαίτερη σκέψη διάλεξαν τον «Ρώσο».

Η επιλογή αυτή, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή του σκηνικού υπέρ των Μαχητών, αφενός γιατί ο «Τάλα» πέρα από μπόλικη ενέργεια και αισιοδοξία έφερε και σημαντικές νίκες, και αφετέρου γιατί ο παίκτης που απέρριψαν, ο Τάκης Καραγκούνιας, παρότι τελευταία φαίνεται να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και να εξελίσσεται σε δυνατό χαρτί για τους Κόκκινους, για το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στο παιχνίδι έχει απασχολήσει αρκετές φορές, για λάθος λόγους, πρωταγωνιστώντας σε ίντριγκες και καυγάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αλλαγής που έφερε ο Ταλάνστσεβ στην νέα του ομάδα είναι οι ευφάνταστοι πανηγυρισμοί που τόνωσαν το ηθικό των Μπλε και "έριξαν" τους Διάσημους.



Οι δύο αυτές προσθήκες, Άρης Σοϊλέδης & Γιώργος Ταλάντσεβ, φαίνεται να είναι οι - για την ώρα τουλάχιστον - οι επιδραστικότερες. Δύο παίκτες "κλειδιά" που σε κάθε τους αναμέτρηση χαρίζουν μπόλικο θέαμα και συγκινήσεις.



Ωστόσο η ομάδα των Μαχητών είχε και μια ακόμη προσθήκη. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποτελεί το πιο πρόσφατο απόκτημα των Μπλε και παρότι το δείγμα γραφής της δεν είναι ακόμη αρκετό για να πούμε πολλά, με το 3/3 που έκανε στο αγώνισμα του Σαββάτου θέτει υποψηφιότητα για να εξελιχθεί και αυτή σε παίκτρια καταλύτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x