TV

Survivor: Όταν ο Γιώργος Λιανός... έλιωσε παίκτες και κοινό!

Αναπόσπαστο κομμάτι του ασυναγώνιστου παιχνιδιού επιβίωσης είναι οι περιγραφές και η προσέγγιση του Γιώργου Λιανού κατά τη διάρκεια του σόου.

Αναπόσπαστο κομμάτι του ασυναγώνιστου παιχνιδιού επιβίωσης είναι οι περιγραφές και η προσέγγιση του Γιώργου Λιανού κατά τη διάρκεια του σόου. Θυμηθείτε φορές που ο παρουσιαστής επικαλέστηκε αθλητές, εσώρουχα και... ΣΚΥΛΛΛΙΙΙΙ.

Δε θα ήταν υπερβολή να έλεγε κανείς πως η παρουσίαση του Survivor, τόσο σε επίπεδο αγωνισμάτων, όσο και σε επίπεδο συζητήσεων με τους παίκτες, αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στην πίτα της επιτυχίας του σόου. Ο Γιώργος Λιανός έχει αποδειχθεί... μανούλα σε αυτές τις διαδικασίες και, στο επεισόδιο του Σαββάτου απέδειξε πως μπορεί να κρατάει και την πίτα ολόκληρη και το.... ΣΚΥΛΛΛΙΙΙΙ χορτάτο, προκαλώντας τρελό γέλιο σε παίκτες και κοινό.



Και στο παρελθόν βέβαια, έχει απλωθεί μπροστά του άπλετο γήπεδο για να παίξει τη... μπαλίτσα του σε θέμα ατάκας και storytelling, με τα "παλούκια" αλλά και τα "γυναικεία εσώρουχα" να αποτελούν την... κορωνίδα των επιτυχιών του σε παιχνίδια επάθλου και quiz ερωτήσεων.

Μάλιστα, στο δεύτερο απόσπασμα σχετικά με τα γυναικεία εσώρουχα, ξεκίνησε με πολλές ελπίδες την "αποκάλυψή" του ελπίζοντας να βρει συμμάχους, αλλά τελικά έμεινε... μόνος του και επικαλέστηκε το "ό,τι γίνεται στο Survivor μένει στο Survivor για να δικαιολογηθεί! Η... ζημιά βέβαια είχε γίνει.



Θα ήταν λάθος, ωστόσο, να παραλείψουμε τις φορές, όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής-παρουσιαστής ξεδίπλωσε τις γνώσεις του και στον αθλητικό τομέα, παρομοιάζοντας παίκτες του παιχνιδιού με σπουδαίες αθλητικές περσόνες όπως είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο Σωτήρης Νίνης αλλά και ο Μιχάλης Πελεκάνος! Θυμηθείτε παρακάτω γιατί οι Βισκαδουράκης - Σοφιάννα και Λάμπρος Κωνσταντάρας "ανάγκασαν" τον Λιανό να γίνει... sportscaster!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x