TV

Survivor-Νικολέτα: «Ο Τζέιμς ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς»

Η Νικολέτα μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ. Η νεαρή χορεύτρια/γυμνάστρια χαρακτήρισε τον Τζέιμς Καφετζή… μικρό Αλέξη Παππά, αναφέρθηκε στον καβγά που είχε με την Μαριάνθη, ενώ απάντησε και στα σχόλια περί φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη και τον Παύλο Γαλακτερό. Συνοπτικά είπε:

«Είχα πει στην Καρολίνα ότι ο τρόπος της απέναντι στα παιδιά δεν ήταν σωστός. Ότι ήταν απότομη κι αυταρχική».

«Θα έλεγα ότι η Μαριαλένα είναι καψούρα με τον Σάκη. Της έλεγα ‘άσε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα, μην του το βγάζεις ξινό’. Δεν ξέρω πάντως αν θα είναι μαζί μετά το παιχνίδι. Η Μαριαλένα μάς έχει πει ότι έχει κάτι έξω από το παιχνίδι».

«Δεν έχω καταλάβει κάτι από την μεριά του Σάκη. Αν έκανε κάποια κίνηση, θα του το έκοβα εγώ. Ήμουν πιο συμμαζεμένη απέναντί του για να μην παρεξηγηθώ. Μια χαρά ωραίο παιδί είναι, αλλά δεν είναι ο τύπος άνδρα που μου ταιριάζει».

«Για να πω στη Μαριάνθη ‘χαλάρωσε τα μπουτάκια σου’, με είχε βγάλει εκτός ορίων. Κι εγώ όμως ήμουν πολύ εριστική όταν της το είπα. Λένε ότι εγώ είμαι φωνακλού, αλλά εκείνη τη μέρα ήταν η Μαριάνθη. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις πώς θα πανηγυρίσω. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Μάλλον είχε ένα θέμα μαζί μου η Μαριάνθη και δεν το είχα καταλάβει».

«Ο Παύλος είναι αδερφός μου, είναι τζέντλεμαν, μας πρόσεχε. Με όλα τα αγόρια είχα καλές σχέσεις».

«Ο Αλέξης Παππάς μπορούσε να σε πουλά και να σε αγοράζει. Επηρέαζε πολύ τον Τριαντάφυλλο. Ο Μπάρτζης ήταν από τα πιο αληθινά παιδιά. Δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα στον Τζέιμς ‘ήσουν ο πιο σπαστικός παίκτης για μένα’. Ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς. Όταν έφυγε ο Αλέξης άλλαξε η συμπεριφορά του, ήταν σαν να πήρε τα ηνία. Για μένα νικητής είναι ο Ηλίας, δεν υπάρχει καλύτερο πλάσμα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x