TV

Survivor: «Βράζει» με την Μέι η Σοφιάννα και την… μπλούζα του Γιάννη

Οι δύο μαχήτριες διεκδικούν τον γοητευτικό συμπαίκτη τους, με την αθλήτρια της κωπηλασίας να φαίνεται πως έχει προβάδισμα έναντι της αντίζηλού της.

Για τα μάτια του Γιάννη στο Survivor! Η Σοφιάννα δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός πως η Μέι έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τον Γιάννη Τσολάκη, με τον οποίο φλέρταρε η ίδια το προηγούμενο διάστημα και πριν μπει η αθλήτρια της κωπηλασίας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα για την ασυλία, ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε πως ο παίκτης των μπλε είχε δώσει την μπλούζα του στην ξανθιά συμπαίκτριά του, κάτι που φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να εκδηλωθεί περισσότερο δημόσια η Σοφιάννα.





Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε την Σοφιάννα να εμφανίζεται εκ νέου ενοχλημένη με την παραπάνω εξέλιξη και να λέει πως «η Μέι τον είχε γδύσει (τον Γιάννη) με τα μάτια της και τώρα τον έγδυσε κυριολεκτικά» και ακούγεται να εύχεται να μην βρέξει για να μην χρειαστεί και πάλι να πάρει την μπλούζα του γοητευτικού μαχητή.

Στη συνέχεια, παρακολουθούμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που κρύβει ανατροπές κατά την εξέλιξή του και το συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες να είναι προβληματισμένοι μετά από άλλη μία δύσκολη μέρα.

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x