TV

Survivor-Μαρτίκας: «Ο Σοϊλέδης, που δεν χάνει ποτέ, έχασε»

Πώς σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας την ήττα του Άρη Σοϊλέδη στον τελικό του Survivor, αλλά και το πώς αντέδρασε ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε σε συνέντευξή του στο Hello τη νίκη του Στάθη Σχίζα στον τελικό του Survivor απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και στην... viral αντίδραση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά.

«Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη, και ανάλογης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση. Ήταν μια μεγάλη ήττα, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ, έχασε. Εκείνος όμως, προς τιμήν του, αντέδρασε φυσιολογικά», τόνισε ο 45χρονος ιδιοκτήτης φαρμακείων.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος για τη νίκη του Στάθη. Το άξιζε και ήταν δίκαιο που κέρδισε. Επιπλέον, θα δωρίσει ένα μέρος του επάθλου για τα παιδιά με καρκίνο, που είναι κάτι πολύ θετικό. Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά», πρόσθεσε ο παίκτης που απασχόλησε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον το κοινό στο φετινό Survivor.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x