TV

Survivor-Μαρτίκας κατά Σταυρούλας: «Κουνάς την ουρίτσα σου για να κρατηθείς στο παιχνίδι»

Ο Σπύρος Μαρτίκας εξαπέλυσε βολές κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Άστραψε και βρόντηξε ο Σπύρος Μαρτίκας κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή, την οποία κατηγορεί πως ενορχήστρωσε μαζί με άλλους την υποψηφιότητά του. Ο «προφεσόρ» μιλώντας on camera στο Survivor All Star εξαπέλυσε μύδρους κατά της αθλήτριας του στίβου.

«Λυπάμαι Σταυρούλα μου για την συμπεριφορά σου με το που συμμετείχες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την Αθήνα κιόλας έχεις επισκεφτεί το μαγαζί του Σάκη δύο τρεις φορές και φάνηκε από τα στόρι σου. Κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια όλων των παικτών από τα γραφεία, πριν ξεκινήσουμε ακόμα. Δεν μιλάς στον Στάθη και τον έχεις απομονώσει. Που σε στήριξε τόσο πολύ. Γιατί; Γιατί θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα, θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να σταθείς από μόνη σου. Πρέπει ή να γλείψεις ή να προδώσεις. Έτσι θα σταθείς. Ο κόσμος όμως πέρυσι με το που με πρόδωσες, την επόμενη εβδομάδα σε απέβαλε. Εκτίμησα λάθος κι εσύ δεν εκτίμησες πόσο καλό σου έκανα πέρυσι. Με πείραξε και παρασύρθηκες από την πρόταση της Ευρυδίκης κι ελαφρά τη καρδία μου έριξες μία ψήφο».

Ο Μαρτίκας συνέχισε: «Κρατήθηκε στο παιχνίδι εξαιτίας μου γιατί ξεσκέπασα μία αδικία εναντίον της. Τι έκανε η Σταυρούλα; Το ξέχασε. Με πρόδωσε την τελευταία στιγμή, αθετώντας την συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι μας. Δεν έκανα το ίδιο, τήρησα την συμφωνία μου με αποτέλεσμα να βγω υποψήφιος και να αποχωρήσω. Προδόθηκα. Δεν με πείραξε που προδόθηκα, αλλά από την συγκεκριμένη κοπέλα που στήριξα. Αναρωτιέστε πόλι για το χθεσινό μου ξέσπασμα στο συμβούλιο. όμως έπρεπε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν περίμενα να ξεχνά τόσο εύκολα η Σταυρούλα» συνέχισε.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x