TV

Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτή τη φορά ήρθε για να… μείνει στο Survivor;

Το μοντέλο των Διάσημων παρά τον αρχικό ενθουσιασμό που προκάλεσε σε όλους με την επιστροφή της στο παιχνίδι μετά την περσινή της ατυχία, δεν φαίνεται να έχει ενσωματωθεί ακόμα 100%.

Η επιστροφή της Ταραμπάνκο στο Survivor ήταν ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν αρκετά τους φίλους του ριάλιτι επιβίωσης. Η περσινή της θητεία έμεινε στη μέση. Ωστόσο κατά τη μικρή της παραμονή στο παιχνίδι πρόλαβε να διακριθεί για την ενέργεια και την αγωνιστικότητά της.
Με αυτό το δεδομένο κατά νου η φετινή της επιστροφή συνοδεύονταν με τους καλύτερους οιωνούς. Έτσι και έγινε αρχικά.

Οι πληγωμένοι από τη διπλή αποχώρηση, Αθηνάς – Λάμπρου, Κόκκινοι, την υποδέχθηκαν με τιμές και την αγκάλιασαν αμέσως.



Παράλληλα και η ίδια φάνηκε να νιώθει ότι βρίσκεται σε οικείο γι’ αυτήν περιβάλλον. Όμως όπως είχε αποκαλύψει ένιωθε αρκετά αγχωμένη για την επιστροφή της στα αγωνίσματα.



Στο στίβο μάχης η παίκτρια των Κόκκινων φαίνεται να ψάχνει ακόμα τα πατήματά της. Ιδίως απέναντι στην Ασημίνα φαίνεται να έχει βρει τον μπελά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μένει στον πάγκο. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να φέρει νίκες στην ομάδα της και να πανηγυρίσει έξαλλα με τους υπολοίπους.



Επιπλέον το μοντέλο είχε την ατυχία με το καλημέρα της στο παιχνίδι να βρεθεί απέναντι στην κόντρα για κλεψιά φαγητού στους Μαχητές, πράγμα που την είχε σημαδέψει και την ίδια πέρυσι και φαίνεται να της στοίχισε αρκετά. Όπως ήταν φυσικό τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα μάλιστα εντόνως, γεγονός που την έβαλε από νωρίς σε αντιπαραθέσεις με του Μπλε.



Ακόμα όμως και μέσα στην ίδια της την ομάδα, το γεγονός ότι πέρυσι το όνομά της συνδέθηκε με κλοπή φαγητού, έχει προκαλέσει τριβές με συμπαίκτριά της, και συγκεκριμένα την Ναυσικά.



Να είναι οι ίντριγκες του παιχνιδιού που αποπροσανατολίζουν την παίκτρια των Διάσημων και δεν θυμίζει και πολύ την περσινή δυναμική παίκτρια; Ενδεχομένως. Ίσως λοιπόν να χρειάζεται απλώς λίγο χρόνο ακόμα να προσαρμοστεί σε όλες τις παραμέτρους του παιχνιδιού. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όσο ανενεργή και αν δείχνει προς τα έξω, η ίδια απολαμβάνει κάθε ευκαιρία για χαλάρωση και διασκέδαση στην παραλία της ομάδας της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x