TV

Survivor All Star: Η επόμενη μέρα μετά την αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star, στο οποίο κυριαρχεί η αποπομπή των Ασημίνας και Δαλάκα από τον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μία από αυτές σημειώθηκε στην All Star εκδοχή του.

Ο Νίκος Μπάρτζης έριξε τη «βόμβα», αναφέροντας στο καθιερωμένο συμβούλιο του νησιού μετά το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας πως είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα να κατευθύνονται μόνες τους στη ζούγκλα.



Εκείνος τις ακολούθησε και εκεί διαπίστωσε προς έκπληξή του πως η πρώτη είχε κινητό και δεύτερη κρατούσε τσιγάρα, όπως ανέφερε την επόμενη μέρα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τα δύο κορίτσια, με την παραγωγή να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του παίκτη της κόκκινης ομάδας και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα, καθώς οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον «έξω κόσμο».



Στο αποψινό επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε στο ριάλιτι επιβίωσης, οι συμπαίκτες των δύο κοριτσιών νιώθουν προδομένοι, ενώ άλλοι λυπούνται που οι δύο διαγωνιζόμενες έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x