TV

Survivor: Έτσι θα επιλεγεί απόψε ο παίκτης που θα πάει στον ημιτελικό

Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, η αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα, η συγκίνηση, οι καβγάδες και η συμφιλίωση κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία που του έδωσε ταυτόχρονα μία θέση στον ημιτελικό και ένα εισιτήριο για την Κούβα μαζί με τον νικητή της πρώτης ασυλίας Μάριο Ιωαννίδη.

Μία μοναδική μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, απόλαυσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό τελευταίο αγώνισμα του Survivor με τον πρώτο να κερδίζει. Αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.360.091 τηλεθεατές! Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,8%! Και στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%!

Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 9.00 ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει!

Η αγωνία κορυφώνεται. Απόψε στις 9.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένα καθηλωτικό επεισόδιο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x