TV

Survivor: Η εξομολόγηση της Ναυσικάς για τον εθισμό του πατέρα της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του πατέρα τους και το πρόβλημα που δημιούργησε στη σχέση τους.

Συγκλόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ηθοποιός/μοντέλο που συμμετέχει στο Survivor μίλησε με θάρρος για τον εθισμό του πατέρα της, που ήταν και ο λόγος να απομακρυνθούν. Όπως είπε, βγαίνοντας από το παιχνίδι θέλει να τον βοηθήσει και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους.

«Δεν είχα δώσει το τηλέφωνο του πατέρα μου στην επικοινωνία. Από επιλογή δεν του είχα μιλήσει πριν το Survivor. Είναι ένας άνθρωπος που πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που είχε κάνει ήταν ότι είχε επί πολλά χρόνια έναν εθισμό, που δεν ξεπέρασε μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ. Ακόμη και σήμερα πολλές φορές υποτροπιάζει και συνέρχεται. Έχω δει τον εαυτό μου να ντρέπομαι γι' αυτό, κάτι που είναι λάθος γιατί πολύς κόσμος περνά τέτοια πράγματα, είτε στον τζόγο, είτε οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους. Όλο αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση, γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινε πολύ εγωίστρια, σκληρή κι ανεξάρτητη, αλλά πρέπει να μάθω να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και να συγχωρώ. Προπάντων για τη δική μου ψυχική υγεία, αλλά και για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Έστω κι εδώ πέρα, θέλω να ξέρει ότι παρόλα τα λάθη που έχει κάνει τον αγαπώ και ότι θα τα πούμε όταν βγω έξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x