TV

Survivor: Ανακοίνωσε την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα ο Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι ανακοίνωσε την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το Survivor επειδή έκανε κατ’ εξακολούθηση παράβαση.

Μια ακόμη αποβολή παίκτη για παράβαση των κανονισμών κατ’ εξακολούθηση έγινε στο Survivor. Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζάλι, ανακοίνωσε την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, καθώς αποδείχτηκε πως είχε αναπτύξει συνεργασία με έναν ντόπιο για να της εξασφαλίζει φαγητό.

«Φέτος είχαμε προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Για μικρές κλοπές θα υπήρχαν ποινές, αλλά είχαμε συμφωνήσει πως σε μεγαλύτερες παραβάσεις θα υπήρχαν αποβολές. Ήδη δυστυχώς χάσαμε πολλούς παίκτες για τον λόγο αυτό. Φέτος μερικοί από σας είχατε σχέσεις με κάποιους ντόπιους και τους ζητούσατε φαγητό. Το θέμα μας είναι η Αφροδίτη, με την οποία έχουμε καλή σχέση και είχε έρθει και στο σπίτι μου στο Τσεσμέ. Όμως όταν πρόκειται για το Survivor δεν μπορώ να κάνω εξαιρέσεις. Μάθαμε ότι είχε επικοινωνία με έναν ντόπιο και έτσι αποφασίσαμε ότι η Αφροδίτη θα αποβληθεί από το Survivor. Είναι εκτός Survivor, έτσι είναι οι κανόνες, τους οποίους συμφωνήσαμε», ανέφερε αρχικά.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε έναν διαγωνιζόμενο να κλέψει φαγητό. Κι εγώ αν έβρισκα κάτι στα σκουπίδια θα το έπαιρνα, αλλά το οργανωμένο κλέψιμο δεν είναι επιτρεπτό. Προσπαθούμε να προστατέψουμε όλους σας για να είναι το Survivor δίκαιο. Σας παρακαλώ, μην προσπαθείτε να κλέψετε. Είστε εδώ με όνειρο να γίνετε πρωταθλητές και δεν θέλω να χάσετε τα πάντα από ένα μικρό λάθος. Καταλαβαίνω ότι περνάτε δύσκολα, το Survivor είναι το πιο δύσκολο στον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις. Δεν υπάρχει πλέον Αφροδίτη στο παιχνίδι και δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους παίκτες», πρόσθεσε.

Κλείνοντας ανακοίνωσε πως σύντομα θα υπάρχουν παιχνίδια με τους παίκτες από το τουρκικό Survivor.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x