TV

Survivor-Άννα Μαρία: «Θέλω να κερδίσει ο Νίκος το Survivor»

Η Άννα Μαρία-Βέλλη στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

Αποκαλυπτική ήταν η Άννα-Μαρία Βέλλη στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως όχι μόνο δεν υπέδειξε στον Νίκο Μπάρτζη να βγάλει υποψήφια τη Χριστίνα Κεφαλά, αλλά διαφωνούσε με την επιλογή του.

Πάντως τόνισε πως θα ήθελε τον νεαρό αγρότη για νικητή, ακόμη και πάνω από τον άλλο «κολλητό» της στο παιχνίδι, Τζέιμς Καφετζή. Επίσης αρνήθηκε πως στη διάρκεια αγωνίσματος έκρυψε το μπαλάκι από την Κόκκινη ομάδα. Συνοπτικά όσα είπε:

«Εγώ πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να βγάλει υποψήφια τη Χριστίνα. Του έλεγα να δώσει ή τον Αλέξη ή την Μαριαλένα, αφού ούτως ή άλλως δεν ψηφίζουν αγωνιστικά».

«Ο Αλέξης θα πει αυτό που πρέπει για να δημιουργήσει την ίντριγκα, ακόμη κι αν μισή ώρα νωρίτερα έχει πει κάτι διαφορετικό».

«Άκουσα τον Σάκη να λέει να λέει στον Νίκο ότι θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν. Δεν είναι καταγεγραμμένο, ίσως είναι τακτική αυτών των παιδιών να βγάζουν τον αληθινό εαυτό τους όταν δεν γράφουν οι κάμερες».

«Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πατρονάρω συμπεριφορές του Νίκου, έγιναν οι μεγαλύτεροι καβγάδες μας. Μου ακούγεται πολύ ξένο όλο αυτό που είπε η Μαριαλένα ότι ετοιμάσαμε τον λόγο του. Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός, είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει».

«Ο Ταβλαδάκης έλεγε σε μένα, τον Τζέιμς και τον Νίκο πως είμαστε μισητοί στον έξω κόσμο, αλλά πώς μπορεί να το γνώριζε από τη στιγμή που ήταν για καιρό κλεισμένος στο ξενοδοχείο μέχρι να μπει στο παιχνίδι».

«Η μεταστροφή της Μαριαλένας είναι για μένα η μεγαλύτερη πληγή και η μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο Survivor».

«Έχω πει στην Ελευθερία πως πρέπει να αποκτήσει κάποια δικαιώματα απέναντι σε ανθρώπους που τη χειρίζονται».

«Αν έφταναν στον τελικό Τζέιμς και Νίκος, ακόμη κι ο Τζέιμς θα ήθελε να το πάρει ο Νίκος. Οπότε κι εγώ θα πω το ίδιο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x