TV

Survivor-Eπιμένει για Σοϊλέδη και Σοφιάννα ο Εμμανουήλ: «Υπήρχε φωτιά και καπνός»

Όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor έδωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στο Love It του ΣΚΑΪ. Ο make up artist φάνηκε να επιμένει πως Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάννα Αβραμάκη είχε έρθει πολύ κοντά.

«Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω», τόνισε.

Παράλληλα χαρακτήρισε «ψεύτικο» τον έρωτα του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου και «κακομαθημένο κορίτσι» το 25χρονο μοντέλο. Αντίθετα, εκθείασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, για την οποία είπε πως είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x