Κινηματογράφος

«Rush - Avant Premiere» : Οι νικητές των προσκλήσεων!

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της ODEON για την avant premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ron Howard, το καταιγιστικό «Rush»!

Οι πενήντα (50) τυχεροί επισκέπτες μας, που αναδείχθηκαν από τη σημερινή κλήρωση (17/9) και κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση στην avant premiere της ταινίας «Rush», της βιογραφικής περιπέτειας για το συγκλονιστικό πρωτάθλημα Formula 1 του 1976 και δύο μοναδικούς πιλότους, τον Νίκι Λάουντα και τον Τζέιμς Χαντ, είναι οι:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΙΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΖΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΚΑΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΚΑΛΒΟΥΡΤΖΗ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΛΦΑΡΕΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ AΝΤΩΝΗΣ
ΚΟΡΔΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΣΚΟΡΕΛΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
ΚΟΥΤΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ
ΜΑΛΑΧΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΟΥΣΑΡΙ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΤΟΡΝΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΡΑΜΑΓΓΙΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΠΡΑΤΙΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΑΡΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΖΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΔΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην αίθουσα 10, στον κινηματογράφο ODEON Starcity!

Για την είσοδό σας στην αίθουσα θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο της προβολής τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξή της και να επιδεικνύετε την ταυτότητά σας στους υπεύθυνους του NovaΣΠΟΡ FM που θα βρίσκονται εκεί.


Καλή Διασκέδαση!

Σχετικά με την ταινία:



Rush
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ/ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ


Με φόντο τη σέξι, γοητευτική και εντυπωσιακή δεκαετία του 70, όταν η Formula 1 ήταν κάτι παραπάνω από αγώνες ταχύτητας, το «RUSH» απεικονίζει την πιο συναρπαστική και ειλικρινή ιστορία ανταγωνισμού, όλων των εποχών.

Ο βρετανός πλεϊµπόι Τζέιμς Χάντ (Κρις Χέμσγουορθ) και ο μεθοδικός, σπουδαίος, αντίπαλός του, Νίκι Λάουντα (Ντάνιελ Μπρούλ), δεν ήταν απλά δυο από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, αλλά δυο θρυλικά pop είδωλα που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 κατάφεραν να μονοπωλήσουν το παγκόσμιο μηχανοκίνητο ενδιαφέρον με τις θρυλικές τους κόντρες, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Παρακολουθώντας τις προσωπικές στιγμές της ζωής των δυο σούπερ σταρ, η κάμερα καταγράφει τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής τους σε έναν κόσμο χωρίς εύκολες λύσεις και περιθώρια αστοχίας, όπου ένα μικρό και φαινομενικά αμελητέο λάθος μπορεί πανεύκολα να σου στοιχίσει την ίδια σου τη ζωή.
Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοι: Κρις Χέμσγουορθ, Ντάνιελ Μπρούλ, Ολίβια Γουάιλντ, Νάταλι Ντόρμερ
US Release: Universal Pictures

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, από την ODEON.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στους ανθρώπους του NovaΣΠΟΡ FM. Οι νικητές θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο της αίθουσας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής. Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ισχύουν μέτρα παρακολούθησης παράνομης μαγνητοσκόπησης. Με την παρουσία σας στην προβολή αυτή συμφωνείτε στην παρακολούθηση από το προσωπικό ασφαλείας.

Η είσοδος στην αίθουσα προβολής όσων φέρουν ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μαγνητοσκόπησης απαγορεύεται ρητά. Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε να έχετε τα κινητά σας κλειστά σε όλη τη διάρκεια της προβολής. Σε περίπτωση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής κατά τη διάρκεια της προβολής, η συσκευή θα απομακρύνεται από τον κάτοχό της από το προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέφεται μετά το πέρας της προβολής.


Όροι συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 έως και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει πενήντα (50) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Rush» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην αίθουσα 10 του ODEON Starcity.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x