TV

«Τα βρήκαμε»: Η μυθική απάντηση ηθοποιού του Rings of Power σε... ελληνικό meme για τη σειρά!

Η Αμέλια Κενγουόρθι έδωσε τη δική της απάντηση σε meme που κυκλοφόρησε στα social media αναφορικά με μια σκηνή του Rings of Power.

Προσοχή, spoiler alert για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Rings of Power

Η δεύτερη σεζόν του Rings of Power ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, με τους φίλους του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την πτώση της Ερέγκιον.

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές, είδαμε τον Σάουρον να χειραγωγεί τον άρχοντα Κελεμπρίμπορ προκειμένου εκείνος να σπρώξει την νεαρή Μιρντάνια προς τον χαμό της κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της πόλης.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, κυκλοφόρησε στα social media από ελληνικό λογαριασμό στο Twitter ένα meme που υπενθυμίζει πως η Μιρντάνια έχασε τη ζωή της νομίζοντας πως ο Κελεμπρίμπορ ήταν αυτός που την έριξε από τα τείχη, πως ο Βαλάντιλ πέθανε νομίζοντας πως ο Ισίλντουρ ήταν νεκρός και πως ο Κελαμπρίμπορ άφησε την τελευταία του πνοή θεωρώντας πως τα εννέα δαχτυλίδια των ανθρώπων ήταν ασφαλή.

Η εν λόγω δημοσίευση λοιπόν έγινε viral, με την ηθοποιό που υποδύθηκε τη Μιρντάνια, Αμέλια Κένγουορθι, να απαντά με μια φωτογραφία της με τον Τσαρλς Έντουαρντς, ο οποίος έκανε τον Κελεμπρίμπορ!

«Τα έχουμε βρει τώρα» έγραψε η Βρετανίδα ηθοποιός, αποκαθιστώντας την τάξη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x