TV

Peaky Blinders: Ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ τον Τόμι Σέλμπι να τρώει

Ο Κίλιαν Μέρφι τοποθετήθηκε αναφορικά με το γεγονός ότι ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στο Peaky Blinders δείχνει ότι δεν τρώει... ποτέ!

Όταν ακούει κανείς το όνομα Τόμι Σέλμπι, πιθανότατα το μυαλό του πάει σε ουίσκι, τσιγάρο και βαριά, βρετανική προφορά από το Μπέρμιγχαμ.

Αν όμως υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ τον αρχηγό του τηλεοπτικού “Peaky Blinders” να κάνει, αυτό είναι... να τρώει!

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον τετραπέρατο γκάνγκστερ, Κίλιαν Μέρφι, σχολίασε την παραπάνω λεπτομέρεια με συνέντευξή του στο BBC και εξήγησε ότι αρχικά, δεν υπήρχε καμία απολύτως πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο εν συνεχεία αποφασίστηκε να καθιερωθεί ως στοιχείο του ρόλου.

«Είχαμε κάνει δύο σεζόν και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε δει ποτέ τον Τόμι να τρώει» σχολίασε ο Ιρλανδός ηθοποιός, που ακολούθως ανέφερε πως «καθόταν συνεχώς σε τραπέζια αλλά δεν έτρωγε τίποτα. Όταν κάνεις έναν χαρακτήρα για πολύ καιρό, έχει την πολυτέλεια να αναπτύσσεις νέα στοιχεία. Είτε θα το πάρω χαμπάρι εγώ, είχε ο Στίβεν Νάιτ (σ.σ. ο δημιουργός της σειράς) και θα το τρέξουμε».

Σημειώνεται πάντως ότι έχουν υπάρξει πάνω από 200 σκηνές όπου ο Τόμας Σέλμπι διακρίνεται να πίνει ουίσκι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x