TV

Peaky Blinders: To τρέιλερ της έκτης και τελευταίας σεζόν

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της έκτης και τελευταίας σεζόν του Peaky Blinders.

Είναι ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της σεζόν που ήρθε. Το Peaky Blinders φτάνει στο τέλος του, με τον έκτο και τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς που δημιούργησε το BBC και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στην πλατφόρμα του Netflix.

Το τρέιλερ για την τελευταία σεζόν κυκλοφόρησε, αλλά ακόμη δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία που θα βγουν τα επεισόδια στον «αέρα». Πάντως φημολογείται πως αυτό θα γίνει νωρίς μέσα στο 2022.

Ο Κίλιαν Μέρφι, επικεφαλής της γκανγκστερικής οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ, επιστρέφει για να κλείσει τους παλιούς «λογαριασμούς», ενώ στο καστ θα δούμε ξανά μεγάλα ονόματα, όπως ο Τομ Χάρντι, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, ο Πολ Άντερσον και ο Φιν Κόουλ. Αντίθετα, απούσα από τον τελευταίο κύκλο θα είναι η «Θεία Πόλι», Χέλεν ΜακΡόρι, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο.

Η παραγωγή του έκτου κύκλου καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, αλλά ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, Στίβεν Νάιτ, υπόσχεται πως το κοινό θα αποζημιωθεί. «Βρίσκουμε την οικογένεια Σέλμπι σε μεγάλο κίνδυνο και διακυβεύονται πολλά. Πιστεύουμε πως θα είναι ο καλύτερος κύκλος όλων και πως το κοινό θα τον λατρέψει», τόνισε.

Σημειώνεται πως παρότι η σειρά θα κλείσει τον κύκλο της με το υπάρχον format, θα συνεχιστεί με άλλη μορφή, πιθανότατα κινηματογραφική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x