TV

Το Netflix βγάζει ντοκιμαντέρ με τον δραματικό τελικό του Γουέμπλεϊ ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία

Τον… χαμό που έγινε έξω από το Γουέμπλεϊ στον τελικό του Euro 2020 και το δραματικό φινάλε ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, θα προβάλει σε ντοκιμαντέρ το Netflix.

Ο τελικός του Euro 2020, ο οποίος περιελάμβανε μια δραματική νίκη της Ιταλίας μέσα στην Αγγλία επί των «τριών λιονταριών» στα πέναλτι, όπως και το χάος που προκλήθηκε, καθώς χιλιάδες οπαδοί χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισβάλουν στο Γουέμπλεϊ, θα καταγραφεί σε ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του Netflix από τον παραγωγό του My Daughter's Killer, Rogan Productions.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix (ο τίτλος του οποίου που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός), θα προβληθεί αργότερα μέσα στο 2023 και θα παρουσιάσει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μέσα από τα μάτια εκείνων που βρέθηκαν εκεί και μέσα από συνεντεύξεις.

O αγώνας δεν ήταν μόνο δραματικός για τους Άγγλους, αλλά υπήρχε… δράμα και έξω από αυτό. Χιλιάδες άνθρωποι χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισβάλουν στο εθνικό στάδιο των 90.000 θέσεων και περισσότεροι από 2.000 απέκτησαν πρόσβαση στο Γουέμπλεϊ χωρίς εισιτήρια.



Το ντοκιμαντέρ προέρχεται από τον σκηνοθέτη του The Trial of Ratko Mladic, Rob Miller και τον παραλήπτη One-to-Watch από το Εδιμβούργο, Kwabena Oppong, με τον James Rogan και τον Aloke Devichand να είναι υπεύθυνος παραγωγής.

Είναι το τελευταίο αθλητικό ντοκιμαντέρ του Netflix και εντάσσεται σε ένα ρόστερ υψηλού προφίλ, όπως το Drive to Survive και το Sunderland «Til I Die».

Η Rogan Productions, η οποία προβάλει ήδη στο Netflix το ξεχωριστό My Daughter's Killer, είναι παραγωγός από το Ηνωμένο Βασίλειο με παλαιότερες τίτλους όπως οι Freddie Mercury: The Final Act, Stephen: The Murder that Changed a Nation και Black Power and Uprising των James Rogan και Steve McQueen.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x