Κινηματογράφος

Πλακωμένοι στα γυρίσματα του Mad Max Σερλίζ Θέρον και Τομ Χάρντι

Το Vanity Fair αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για την τεταμένη σχέση που είχαν Σερλίζ Θέρον και Τομ Χάρντι στα γυρίσματα του Mad Max.

Το «Mad Max: Fury Road» έκανε θραύση στους κινηματογράφους το 2015, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ διαφορετικό από το κλίμα στα παρασκήνια. Όπως αποκαλύπτει το Vanity Fair, οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, η Σαρλίζ Θέρον και ο Τομ Χάρντι, είχαν πολύ τεταμένες σχέσεις.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε γίνει έξαλλη με την καθυστέρηση του 44χρονου στα γυρίσματα, καθώς τότε ήταν νέα μητέρα και ήθελε να υπάρχει συνέπεια για να περνά ώρα με το υιοθετημένο παιδί της. Μάλιστα είχε αποκαλέσει τον Βρετανό ηθοποιό «γαμ@@@ο μαλ@@α», όταν αυτός εμφανίστηκε με μία ώρα και πλέον καθυστέρηση για το γύρισμα κοινής τους σκηνής. Μάλιστα είχε φωνάξει «τιμωρήστε τον με πρόστιμο 100.000 δολαρίων για κάθε λεπτό που μας έχει να περιμένουμε εμάς και το συνεργείο. Δείξε σεβασμό!».

Ο Χάρντι άκουσε το ξέσπασμα και αντέδρασε έντονα, με την Θέρον να φοβάται πως θα κινηθεί εναντίον της. Ήταν, δε, τόσο μεγάλη η ένταση ανάμεσά τους, που η Νοτιοαφρικανή κυκλοφορούσε έχοντας κοντά της μια βοηθό της παραγωγής για να μην… ξεφύγει η κατάσταση με τον Χάρντι. Πάντως μέχρι την ολοκλήρωση των γυρισμάτων η κατάσταση μεταξύ τους εξομαλύνθηκε και η χημεία τους στην οθόνη ήταν εξαιρετική δημιουργώντας ένα εξαιρετικό και άκρως εμπορικό αποτέλεσμα, που άφησε τις διαφορές αμφότερων στην άκρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x