Κινηματογράφος

«Jobs - Avant Premiere»: Οι νικητές των προσκλήσεων!

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Audio Visual για την avant premiere της βιογραφικής ταινίας της χρονιάς «Jobs»!

Οι εξήντα (60) τυχεροί επισκέπτες μας, που αναδείχθηκαν από τη σημερινή κλήρωση (13/9) και κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση στην avant premiere της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας «Jobs», είναι οι:

ΑΝΔΡΙΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΓΡΑΒΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΡΙΖΑΣ ΜΑΝΟΣ
ΓΡΥΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΑΛΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΙΑΜΠΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΛΟΥΔΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΕΡΑΔΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΟΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΣΚΟΡΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΒΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΜΑΛΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΤΕΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΜΠΟΥΜΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΝΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΣΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΡΙΤΗΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ
ΠΥΡΟΒΕΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΑΓΕΩΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΑΒΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟΣ ΦΩΤΗΣ

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην αίθουσα VMAX των Village Cinemas στο The Mall Athens!

Για την είσοδό σας στην αίθουσα θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο της προβολής τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξή της και να επιδεικνύετε την ταυτότητά σας στους υπεύθυνους του NovaΣΠΟΡ FM που θα βρίσκονται εκεί.


Καλή Διασκέδαση!


Σχετικά με την ταινία:



Κάποιοι βλέπουν το πιθανό. Άλλοι αλλάζουν το πιθανό!

«Αν θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου με δημιουργικό τρόπο, ως καλλιτέχνης, θα πρέπει να μην κοιτάς πολύ πίσω. Πρέπει να είσαι πρόθυμος να πετάξεις ό,τι έχεις κάνεις έως τώρα, όποιος κι αν είσαι.», Steve Jobs, 1985.

Η συγκλονιστική ιστορία του Στιβ Τζομπς, του αυθεντικού οραματιστή που κατάφερε να μεγαλουργήσει ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Η επική διαδρομή και η ταραχώδης ζωή του.

Αρκεί μόνο ένας άνθρωπος για να ξεκινήσει μια επανάσταση. Στην καταγραφή της περιόδου 1971-1991, ο Άστον Κούτσερ πρωταγωνιστεί ως Στιβ Τζομπς συνιδρυτής της Apple, στην επική ιστορία ενός ευφυούς και παθιασμένου επιχειρηματία με μοναδικό όραμα να εκτοξεύσει μια ψηφιακή επανάσταση που άλλαξε για πάντα τον τρόπο ζωής μας.

«Ο Κούτσερ ήταν ό,τι έπρεπε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο», λέει ο Χούλμε, «και όχι μόνο επειδή διαθέτει μια ανεξήγητη ομοιότητα με το ίνδαλμα της Apple». «Έχει μια βαθιά επαφή με τον Στιβ Τζομπς. Η αγάπη και η κατανόηση για την τεχνολογία την οποία διαθέτει ο Άστον και το γεγονός ότι διαθέτει μετοχές της Apple εδώ και 10 χρόνια, πιστεύω ότι τον συνδέει άμεσα συν το ότι είναι ένα εξαιρετικά ευφυές άτομο», λέει ο παραγωγός της ταινίας Μαρκ Χούλμε.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, από την Audio Visual.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στους ανθρώπους του NovaΣΠΟΡ FM. Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ισχύουν μέτρα παρακολούθησης παράνομης μαγνητοσκόπησης. Με την παρουσία σας στην προβολή αυτή συμφωνείτε στην παρακολούθηση από το προσωπικό ασφαλείας. Η είσοδος στην αίθουσα προβολής όσων φέρουν ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μαγνητοσκόπησης απαγορεύεται ρητά. Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε να έχετε τα κινητά σας κλειστά σε όλη τη διάρκεια της προβολής. Σε περίπτωση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής κατά τη διάρκεια της προβολής, η συσκευή θα απομακρύνεται από τον κάτοχό της από το προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέφεται μετά το πέρας της προβολής.


Όροι συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει εξήντα (60) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Jobs» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην αίθουσα VMAX των Village Cinemas στο The Mall Athens.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x