Games

Από εθνικές ομάδες μέχρι... κιλά: Τα στοιχεία που θα απουσιάζουν από το νέο Football Manager

Το Football Manager μπαίνει στη νέα εποχή, με αρκετές αλλαγές να έρχονται και τους φίλους του βιντεοπαιχνιδιού να παρουσιάζονται επιφυλακτικοί.

Η προαναφερθείσα αλλαγή με την εισαγωγή της game engine Unity φέρνει μεγάλες τροποποιήσεις στη νέα έκδοση του Football Manager, η οποία λόγω προβλημάτων στον προγραμματισμό του παιχνδιού θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει – με τη Sports Interactive να κάνει λόγο για τέλη Νοεμβρίου, αντί αρχές.

Την ίδια ώρα, η fanbase του δημοφιλούς video game παρουσιάζεται επιφυλακτική, καθώς έχει ανακοινωθεί η απουσία μερικών στοιχείων που ήταν δεδομένα τα προηγούμενα χρόνια, όπως η δυνατότητα να αναλάβει ο παίκτης εθνική ομάδα, η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας, οι φωνές προς τους παίκτες αλλά και τα... κιλά των παικτών στα στατιστικά.

Η τελευταία διαφοροποίηση έρχεται λόγω της εισαγωγής του ποδοσφαίρου γυναικών στο παιχνίδι, με τους ιθύνοντες του FM να αναφέρουν πως το σωματικό βάρος των γυναικών παρουσιάζει αυξομειώσεις σε σχέση με εκείνον των ανδρών, έτσι θεωρήθηκε ότι δεν θα μπορεί να είναι αξιόπιστο ως αριθμός.

Όπως είναι φυσικό, η μεγαλύτερη ανησυχία των παικτών έχει να κάνει με την απουσία της δυνατότητας ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας εθνικών ομάδων, αν και από τους δημιουργούς τονίστηκε ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό χρηστών επέλεγαν να προπονήσουν πράγματι αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x