Games

Τέλος το... κράξιμο στους παίκτες στο νέο Football Manager!

Το Football Manager μπαίνει στη νέα εποχή και ένα από τα στοιχεία που δεν θα υπάρχουν πια, είναι οι φωνές προς τους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Sports Interactive έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό ότι το Football Manager θα μπει σε εντελώς νέα εποχή από την έκδοση του 2025 και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας (11 Νοεμβρίου), ολοένα και περισσότερα γίνονται γνωστά.

Στην τελευταία ενημέρωση από την εταιρεία παραγωγής του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού, γνωστοποιήθηκε η κατάργηση ενός κλασικού στοιχείου που αφορά τους αγώνες και δεν είναι άλλο από τις φωνές προς τους παίκτες!

Ενδείξεις όπως «ενθάρρυνση», «κριτική», «απαιτήστε περισσότερα» και «συγκέντρωση» βρίσκονταν στο μενού του μάνατζερ, που μπορούσε να ρίξει τις ανάλογες... κραυγές με βάση το πώς εξελίσσεται το ματς, ωστόσο από τη νέα έκδοση του FM, αυτές δεν θα συμπεριλαμβάνονται.

Κι ο λόγος είναι, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, όταν δεν βρέθηκε ο τρόπος να βελτιωθούν και να έχουν πιο άμεση επίδραση στο παιχνίδι.

Παράλληλα, μάθαμε πως θα καταργηθούν κι άλλα στοιχεία, όπως το chalkboard, η οθόνη των social media και τα modes Versus, Challenge και Create-A-Club.

Το δε Fantasy Draft, θα επανέλθει σε μελλοντικό update.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x