Κινηματογράφος

Bohemian Rhapsody ή αλλιώς η ταινία που «αδειάζει» τους κριτικούς κινηματογράφου

Η νύχτα των Golden Globes έδωσε στη πιο αμφιλεγόμενη ταινία της χρονιάς αυτό που της αναλογούσε δικαιώνοντας το κοινό που την λάτρεψε και... ξεφτιλιζοντας τους κριτικούς που την έθαψαν.

Ήταν 23 Οκτώβρη του 2018 όταν ο Ράμι Μάλεκ ζωντάνευε για πρώτη φορά τον θρύλο του Freddie Mercury στο στάδιο Γουέμπλει. Μια καθόλου τυχαία επιλογή καθώς εκεί είχε δοθεί η πιο εμβληματική συναυλία των Queen το 1985 στο πλαίσιο του Live aid.

Το κοινό μαγεύτηκε από την σκηνοθεσία και την αγάπη με την οποία ηθοποιοί και σκηνοθέτης κατάφεραν να αποδώσουν τη ραγδαία άνοδο των Queen, την φυγή του frontman για σόλο καριέρα, την διάγνωση του με Aids, την επανένωση και την επική εμφάνιση τους στο πλαίσιο της συναυλίας για το Live Aid.

Εξάλλου είναι λογικό πως μια βιογραφική ταινία για τον ιδιόμορφο Freddie Mercury δεν θα μπορούσε να έχει την σήμανση ‘κατάλληλο για όλους΄.... και αυτό έκανε τον Μάλεκ να δηλώνει στην επίσημη πρεμιέρα πως λίγη έρευνα παραπάνω να έκανε για την προσωπικότητα που κλήθηκε να ενσαρκώσει θα μπορούσε να θεωρηθεί «στα όρια της παράνοιας».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x