Κινηματογράφος

Κι άλλο… κορίτσι σκηνοθετεί ο Φίντσερ!

Μετά το «Κορίτσι με το τατουάζ», ο Ντείβιντ Φίντσερ ανέλαβε να γυρίσει ακόμη ένα μπεστ σέλερ με πρωταγωνιστή… κορίτσι, αφού το «Girl Gone» θα είναι η επόμενη ταινία του δημοφιλούς σκηνοθέτη.

To «Girl Gone» της Τζιλιαν Φλιν που έγινε μπεστ σέλερ στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2012 αποφάσισε να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο Αμερικανός, έτσι, θα δουλέψει σε δεύτερη σερί ταινία που θα έχει πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι, αφού η τελευταία του δουλειά ήταν το εκπληκτικό «Κορίτσι με το τατουάζ».

Το «Girl Gone» πραγματεύεται μια ιστορία που εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη του Μισούρι, όπου έχουν εγκατασταθεί ο Νικ και η Εϊμι θέλοντας να ξεφύγουν από την ένταση της Νέας Υόρκης. Το 35χρονο παντρεμένο ζευγάρι μοιάζει να τα έχει όλα και να ζει μια τέλεια ζωή μέχρι που ανήμερα της 5ης επετείου τους, η Εϊμι εξαφανίζεται. Άγνωστο το πώς, τι, γιατί και που. Στο σπίτι υπάρχουν σημάδια βίαιης πάλης και ο Νικ θεωρείται ο βασικός ύποπτος, αλλά επιμένει ότι είναι αθώος και αναλαμβάνει να βρει τη γυναίκα του για να το αποδείξει.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο που με την… ματιά του Φίντσερ αναμένεται να εκτιναχθεί. Στο μυθιστόρημα η αφήγηση γίνεται παράλληλα και από την πλευρά του Νικ, αλλά και από την πλευρά της Εϊμι που σταδιακά δίνει στοιχεία για ό,τι έχει προηγηθεί της εξαφάνισής της και ο Αμερικανός σκηνοθέτης σίγουρα θα αλλάξει πράγματα. Για να δούμε…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x