Κινηματογράφος

«End of Watch - Περιπολία»: Καλύτερη από αυτό που περιμένεις…

Την Τρίτη, ο NovaΣΠΟΡ FM βρέθηκε στην avant premiere της νέας αστυνομικής περιπέτειας του Ντέιβιντ Άγιερ, την οποία παρακολούθησαν πολλοί από εσάς κερδίζοντας προσκλήσεις μέσα από το sport-fm.gr

Η αλήθεια είναι πως πριν την έναρξη της προβολής υπήρχαν κάποια δεδομένα που σου δημιουργούσαν ένα προαίσθημα για αυτό που θα έβλεπες. Σκηνοθέτης είναι ο Άγιερ και έχοντας στο νου πως βρισκόταν στην ίδια καρέκλα και για το Training Day προβλέπεις πως θα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα.

Η επιλογή λήψης όλων σχεδόν των πλάνων μέσα από φορητές βιντεοκάμερες γνώριζες πως θα σε κουράσει στην αρχή και σε καμμία περίπτωση δεν θα σε κάνει να το θεωρήσεις στοιχείο ρεαλισμού!

Επίσης, ήσουν σίγουρος πως παρακολουθώντας τα Αμερικανάκια να το παίζουν …καουμπόηδες δεν θα μασήσεις και θα διατράνωνες πως αυτά τα κάνουν μόνο στις ταινίες.

Έλα όμως που…
Είχαμε προειδοποιήσει πως δεν είναι μία ακόμη αστυνομική ταινία και ο κύριος Άγιερ φρόντισε να το επιβεβαιώσει πετώντας μας …στα μούτρα ωμό, βαρετό ρεαλισμό, σε σημείο που πιστεύεις πως παρακολουθείς ντοκιμαντέρ για τη δράση του L.A.P.D. στο Νοτιοκεντρικό Λος Άντζελες.

Ο Τζέικ Γκίλενχαλ έχει για πρωινό το ρόλο του πρώην πεζοναύτη - νυν αστυνομικού, από τη συμμετοχή του στο Jarhead. Ο Πένια ταιριάζει απολύτως φυσικά στο περιβάλλον του Ισπανόφωνου Λος Άντζελες και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν δεν απέχουν από την πραγματικότητα.

Στο τέλος φεύγεις χαρούμενος που παρακολούθησες μία πολύ καλή περιπέτεια, δεν σε φλόμωσαν στα ψέματα και στα εφέ, ενώ συνειδητοποιείς πως είδες κάτι από την καθημερινότητα των αστυνομικών και των συμμοριών στο L.A.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013.

Δεν σας λέμε να μην την χάσετε… Σας διαβεβαιώνουμε πως αξίζει να τη δείτε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x