Κινηματογράφος

Τα νέα ψηφιακά… διαμάντια

Τα ψηφιακά… διαμάντια που ετοιμάζει μέσω μιας πρόχειρης εικόνας, έδωσε στο κοινό της η Pixar. Δείτε τις φωτογραφίες των ταινιών.

Το στούντιο κινουμένων σχεδίων, Pixar, δίνει μια πρώτη, πρόχειρη εικόνα των ταινιών που θα μας ταξιδέψουν στα πέρατα της ψηφιακής φαντασίας τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία έστειλε σε Αμερικανούς δημοσιογράφους μια κάρτα με τις πρώτες εικόνες των μελλοντικών κινούμενων σχεδίων που ετοιμάζονται και αυτοί της δημοσιοποίησαν και ο sport-fm.gr, το εκμεταλλεύεται.

Η πρώτη ταινία της Pixar που θα κυκλοφορήσει, το «Monsters University», το οποίο είναι πρίκουελ του «Monsters Inc.» είναι στην κεντρική φωτογραφία. Οι φωνές των Μπίλι Κρίσταλ, Τζον Γκούντμαν, Στιβ Μπουσέμι, Ντέιβ Φόλεϊ και Τζούλια Σουίνι θα είναι στην ταινία που προορίζεται στις αμερικανικές αλλά και ελληνικές αίθουσες, στις 20 Ιουνίου του 2013.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2014, ετοιμάζεται να κατακτήσει το σύγχρονο κόσμο ο πιο καλός δεινόσαυρος, στο «The Good Dinosaur», με σκηνοθέτη τον Μπομπ Πίτερσον του «Finding Nemo»(η δεύτερη φωτογραφία).

Την επόμενη χρονιά, τον Ιούνη του 2015 η Pixar θα μας ταξιδέψει «σ’ έναν κόσμο που όλοι γνωρίζουμε, αλλά κανείς ποτέ δεν έχει δει: τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στον ανθρώπινο μυαλό!» Ο Πιτ Ντόκτερ και ο παραγωγός Τζόνας Ριβέρα (που μαζί δημιούργησαν το «Up!»), βουτούν στο μυαλό ενός μικρού κοριτσιού και σχεδιάζουν την ταινία που προς το παρόν ονομάζεται Untitled Pixar Movie That Takes You Inside the Mind και ο πιθανός της τίτλος θα είναι «The Inside Out».

Τέλος, ο Λι Ανκριτς (ο εμπνευστής και δημιουργός των «Toy Story»), ετοιμάζει για το 2016 την πιο ιδιόρρυθμη ιστορία που εμείς, τουλάχιστον, περιμένουμε με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία και περιέργεια. Το «Dia de los Muertos Project» θα καταδυθεί στον άλλο κόσμο, γιορτάζοντας τη μεξικάνικη Μέρα των Νεκρών κι όπως φαίνεται από το πρώτο δείγμα, η εικόνα του θα είναι τολμηρή και πολύχρωμη, με μια πρέζα άπό μαύρη μαγεία.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x