Κινηματογράφος

Η ζωή του Ποντόλσκι σε ταινία;

Είναι γνωστό πως ο Λούκας Ποντόλσκι είναι ένας από τους πιο δημοφιλής Γερμανούς ποδοσφαιριστές στη χώρα του και ιδιαιτέρως στην Κολωνία, όπου με την ομώνυμη ομάδα «έχτισε» την καριέρα του. Αυτό φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι εκπρόσωποι του παίκτη, αφού όπως γράφουν ΜΜΕ της πατρίδας του σκέφτονται να βγάλουν τη ζωή του 27χρονου στράικερ της Άρσεναλ στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Είναι γνωστό πως ο Λούκας Ποντόλσκι είναι ένας από τους πιο δημοφιλής Γερμανούς ποδοσφαιριστές στη χώρα του και ιδιαιτέρως στην Κολωνία, όπου με την ομώνυμη ομάδα «έχτισε» την καριέρα του.

Αυτό φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι εκπρόσωποι του παίκτη, αφού όπως γράφουν ΜΜΕ της πατρίδας του σκέφτονται να βγάλουν τη ζωή του 27χρονου στράικερ της Άρσεναλ στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μάλιστα, όπως έντονα φημολογείται εκείνος που θα αναλάβει να ενσαρκώσει τον Ποντόλσκι θα είναι ο Ντάνιελ Μπρουλ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις ταινίες «Good- Bye Lenin» και «Inglourious Basterds».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x