Κινηματογράφος

Avant Premiere «Looper»

Σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η νέα sci-fi ταινία, που θα αποτελέσει θέμα συζήτησης μεταξύ φανατικών σινεφίλ και όχι μόνο.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η νέα sci-fi ταινία, που θα αποτελέσει θέμα συζήτησης μεταξύ φανατικών σινεφίλ και όχι μόνο.

Το «Looper» μπορεί να έχει ακουστεί λόγω της συμμετοχής του Μπρους Γουίλις, αλλά είναι η πλοκή που θα σας καθηλώσει. Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν όσοι βρέθηκαν χθες Τετάρτη, στο ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στον Κορυδαλλό για να δουν την Avant Premiere που διοργάνωσε το Sport-fm.gr και η ODEON.

Οι τυχεροί νικητές των προσκλήσεων του ηλεκτρονικού διαγωνισμού μας, είδαν πρώτοι την ταινία και έφυγαν από τον πανέμορφο -ομολογουμένως- χώρο του ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σχετικά με την ταινία:

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον (“Brick”, ”The Brothers Bloom”) συνεργάζεται με τους Μπρους Γουίλις (“The Expendables” “Die Hard”), Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (“The Dark Knight Rises”), Έμιλι Μπλαντ (“Salmon Fishing in the Yemen”) και Πολ Ντέινο (“There will be blood”) σ’ ένα αγωνιώδες sci-fi θρίλερ.

Σε ένα κοντινό μέλλον, μια ομάδα επαγγελματιών δολοφόνων, οι Loopers, δουλεύουν για λογαριασμό μιας μεταγενέστερης μαφιόζικης οργάνωσης. Τα αφεντικά στέλνουν τους «στόχους» στο παρελθόν, και η δουλειά των Looper είναι να τους σκοτώνουν και να ξεφορτώνονται τα πτώματα. Έτσι, ο στόχος εξαφανίζεται από το μέλλον και ο Looper εξαφανίζει ένα σώμα που ουσιαστικά δεν υπάρχει. Ένα πολύ «καθαρό» σύστημα – εκτός κι αν αφήσεις ένα θύμα να ξεφύγει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x