Κινηματογράφος

«Κυκλοφόρησε» το επίσημο trailer του «Lincoln»

Η ταινία που περιμένουν πως και πως οι Αμερικανοί(και όχι μόνο), δεν είναι άλλη από αυτή του Στήβεν Σπήλμπεργκ για τον Λίνκολν. Τον πρώτο πρόεδρο που υπερασπίστηκε την φυλή των αφρο-αμερικανών και τον πρώτο που ανέλαβε μετά τον εμφύλιο, την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Ντάνιελ Ντεϊλ Λιούις έγινε… φτυστός ο πρόεδρος και παρακάτω, μπορείτε να δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου φιλμ.

Η ταινία που περιμένουν πως και πως οι Αμερικανοί(και όχι μόνο), δεν είναι άλλη από αυτή του Στήβεν Σπήλμπεργκ για τον Λίνκολν.

Τον πρώτο πρόεδρο που υπερασπίστηκε την φυλή των αφρο-αμερικανών και τον πρώτο που ανέλαβε μετά τον εμφύλιο, την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Ντάνιελ Ντεϊλ Λιούις έγινε… φτυστός ο πρόεδρος και παρακάτω, μπορείτε να δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου φιλμ.

Βέβαια, ο σκηνοθέτης της ταινίας με δηλώσεις του, φρόντισε να υπενθυμίσει στο κοινό πως το φιλμ εστιάζει σε μία πολύ συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή του πρόεδρου. «Έχει να κάνει με τους τέσσερις τελευταίους μήνες της ζωής του. Τον είδαμε σαν άνθρωπο και όχι σαν ένα μνημείο», είπε ο Σπήλμπεργκ. Στόχος του, να τονίσει πως δεν πρόκειται για βιογραφία αλλά για μια ματιά στην ανθρώπινη υπόστασή του.

Το trailer δείχνει τις μάχες που έδωσε στο Κογκρέσο ο Λίνκολν και τις αντιπαραθέσεις του με άλλους πολιτικούς, λίγο από τις στρατηγικές (που οδήγησαν στη νίκη του εμφυλίου) και κυρίως το πώς ήταν σαν άνθρωπος ο -ουσιαστικά- πρώτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών .



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x