Κινηματογράφος

Ταινία, ντοκιμαντέρ, μουσική ή όλα μαζί;

Ένας από τους πιο θρυλικούς συναυλιακούς χώρους της ιστορίας της μουσικής, γίνεται ταινία. Ο λόγος για το CBGB της Νέας Υόρκης. Ενός κλαμπ που μυρίζει… σεξ, ναρκωτικά και ροκ! Iggy Pop, Ramones, Patti Smith, Blondie, είναι μερικά από τα δεκάδες ονόματα που έκαναν καριέρα, ξεκινώντας από το πασίγνωστο κλαμπ. Η ταινία για τους απανταχού μουσικόφιλους του πλανήτη αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013 και το κάστινγκ έγινε με γνώμονα την ομοιότητα των ηθοποιών με τα πραγματικά πρόσωπα!

Ένας από τους πιο θρυλικούς συναυλιακούς χώρους της ιστορίας της μουσικής, γίνεται ταινία.

Ο λόγος για το CBGB της Νέας Υόρκης.

Ενός κλαμπ που μυρίζει… σεξ, ναρκωτικά και ροκ!

Iggy Pop, Ramones, Patti Smith, Blondie, είναι μερικά από τα δεκάδες ονόματα που έκαναν καριέρα, ξεκινώντας από το πασίγνωστο κλαμπ.

Η ταινία, για τους απανταχού μουσικόφιλους του πλανήτη, αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013 και το κάστινγκ έγινε με γνώμονα την ομοιότητα των ηθοποιών με τα πραγματικά πρόσωπα!

Το σενάριο υπογράφει ο Τζόντι Σέιβιν, ενώ για το σκηνικό του club θα χρησιμοποιηθούν αυθεντικά κομμάτια του CBGB όπως η μπάρα του, ο τηλεφωνικός θάλαμος και τα γκράφιτι στις τουαλέτες. Τα γυρίσματα τελείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο ρόλο του δημιουργού του κλαμπ Χίλι Κρίσταλ θα δούμε τον Άλαν Ρίκμαν, την Μαλίν Άκερμαν ως Ντέμπι Χάρι και τον ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς στον ειδικό ρόλο του Iggy Pop. Το μπάτζετ της ταινίας αγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, ενώ κατά τη διάρκεια της θα ακουστούν τουλάχιστον 40 τραγούδια-ύμνοι που παίχτηκαν ζωντανά στο θρυλικό club.

Έτσι ήταν κάποτε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x