Κινηματογράφος

Οι νικητές των συλλεκτικών δώρων “The Dark Knight Rises”!

Ο Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή …ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια και είναι η πρώτη ταινία της σεζόν! Γι’ αυτό και σήμερα μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του σταθμού, προσφέρει σε δέκα (10) τυχερούς επισκέπτες του Sport-fm.gr συλλεκτικά δώρα, προσφορά της .

Ο Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή …ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια και είναι η πρώτη ταινία της σεζόν! Γι’ αυτό και σήμερα μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του σταθμού, προσφέρει σε δέκα (10) τυχερούς επισκέπτες του Sport-fm.gr συλλεκτικά δώρα, προσφορά της VILLAGE και των Εκδόσεων Anubis.

Οι δέκα (10) νικητές, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού του Sport-fm.gr είναι οι:
- Γιώργος Ταμπούρας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -553 και κερδίζει ένα συλλεκτικό φούτερ jacket THE DARK KNIGHT RISES,
- Νίκος Φητάνης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -452 και κερδίζει ένα συλλεκτικό φούτερ jacket THE DARK KNIGHT RISES,
- Άλεξ Καρούσης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -926 και κερδίζει ένα συλλεκτικό φούτερ jacket THE DARK KNIGHT RISES,
- Κώστας Τσάγκας, με αριθμό σταθερού τηλεφώνου που λήγει σε -229 και κερδίζει ένα συλλεκτικό φούτερ jacket THE DARK KNIGHT RISES,
- Μαρία Κασπίρη, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -728 και κερδίζει ένα συλλεκτικό φούτερ jacket THE DARK KNIGHT RISES,
- Σταμάτης Πάλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -662 και κερδίζει ένα comic BATMAN: ARKHAM ASYLUM,
- Ιγνάτιος Καλόγηρος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -132 και κερδίζει ένα comic BATMAN: ARKHAM ASYLUM,
- Θεόδωρος Μακρής, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -365 και κερδίζει ένα comic BATMAN: ARKHAM ASYLUM,
- Μιχάλης Παραστατίδης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -208 και κερδίζει ένα comic BATMAN: ARKHAM ASYLUM και
- Γιώργος Μπουγέας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -153 και κερδίζει ένα comic BATMAN: ARKHAM ASYLUM.

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τη γραμματεία του σταθμού Δαβάκη 58, Καλλιθέα Αττικής, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ευχαριστούμε πολύ!


The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή
Από τις 21 Σεπτεμβρίου, προβάλλεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Μπάτμαν “Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή”, η οποία και κλείνει η επική τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν.



Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν (Κρίστιαν Μπέιλ) εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ό,τι ο ίδιος και ο Επίτροπος Γκόρντον (Γκάρι Όλντμαν) ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα, η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο νόμο που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θ’ αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πρόκειται για τη Σελίνα Κάιλ, την οποία ενσαρκώνει η Αν Χάθαγουέι όντας η μοναδική ηθοποιός που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Νόλαν. Πολύ πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν (Τομ Χάρντυ), ενός τρομοκράτη του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ, ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του.

Ο Τομ Χάρντι (Μπέιν) αναφέρει ότι η μάσκα –την οποία φορά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ταινίας – κάθε άλλο παρά αποτρεπτικός παράγοντας ήταν στο να πει «ναι» στη συμμετοχή του στην ταινία. Σε αντίθεση με τον Μπάτμαν, o Μπέιν δεν φορά μάσκα για να κρύψει την ταυτότητά του, αλλά για να μη νιώθει τον πόνο, που προέρχεται από τα τραύματα που υπέστη στο παρελθόν. Και σε αυτή την ταινία ο Μπάτμαν είναι εξοπλισμένος με τη στολή του (batsuit) και το Bat-Pod που του επιτρέπει να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γκόθαμ Σίτι. Σε αυτήν την ταινία ωστόσο ο Λούσιους Φόξ (Μόργκαν Φρίμαν) προσθέτει ένα νέο γκάτζετ στο οπλοστάσιό του: τη Νυχτερίδα (The Bat), ένα αεριωθούμενο όχημα που επιτρέπει στον Μπάτμαν να πετά.

Στο καστ επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μάικλ Κέιν ο οποίος ενσαρκώνει τον Άλφρεντ, ενώ για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνισή τους η Μαριόν Κοτιγιάρ που ενσαρκώνει τη Μιράντα Τέιτ, και ο Τζόζεφ Γκόρντν-Λέβιτ που υποδύεται τον αστυνόμο Μπλέικ. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Τζόναθαν Νόλαν και τον Κρίστοφερ Νόλαν, βασισμένο σε ιστορία του Κρίστοφερ Νόλαν και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγερ.

Όροι συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 έως και τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δέκα (10) νικητές.
4. Το Δώρο για τους πρώτους πέντε (5) αναδειχθέντες νικητές είναι από ένα (1) μπουφάν DARK KNIGHT RISES για τον καθένα και για τους υπόλοιπους πέντε (5) από ένα συλλεκτικό comic ARKHAM ASYLUM για τον καθένα.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x