Κινηματογράφος

Η πρεμιέρα του ηθοποιού Ντουράντ (pics/video)

Έβγαλε τα αθλητικά και για λίγες ώρες ένιωσε όχι σαν σταρ του ΝΒΑ, αλλά του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην πρεμιέρα της , στην οποία πρωταγωνιστεί και βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ την Παρασκευή.

Έβγαλε τα αθλητικά και για λίγες ώρες ένιωσε όχι σαν σταρ του ΝΒΑ, αλλά του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην πρεμιέρα της ταινίας «Thunderstruck», στην οποία πρωταγωνιστεί και βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ την Παρασκευή.

Πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών εκατοντάδες θαυμαστές του Αμερικανού φόργουορντ, έδωσε το «παρών» στον κινηματογράφο της Οκλαχόμα για την πρώτη προβολή της ταινίας. Ο «KD» εμφανίστηκε με ένα άσπρο παντελόνι, μαύρο T-shirt και γκρίζο γιλέκο. «Είμαι παίκτης μπάσκετ και αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Είναι ζήτημα του να νικάς τους φόβους σου. Για μένα ήταν κάτι νέο να στέκομαι μπροστά από τις κάμερες και να μου φωνάζουν ‘Action’. Έκανα κάτι πέρα από τα τετριμμένα και χαίρομαι για το αποτέλεσμα», τόνισε ο 24χρονος άσος. «Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία», πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης Τζον Γουάιτσελ εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Ντουράντ. «Θέλαμε έναν παίκτη που να είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο, που μετά τους αγώνες τρέχει κι αγκαλιάζει τη μητέρα του και με τον οποίο νιώθει οικεία ο φίλαθλος. Στην ταινία χάνει το ταλέντο του προσωρινά και θέλαμε ο κόσμος να νοιάζεται γι’ αυτόν. Αν ο Λεμπρόν έχανε το ταλέντο του, εγώ δεν θα νοιαζόμουν, μάλλον θα χαιρόμουν», τόνισε χαριτολογώντας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x