Κινηματογράφος

Το πιο παραπλανητικό τρέιλερ όλων των εποχών

Δείτε πως μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες στην ιστορία του σινεμά, μεταμορφώνεται σε οικογενειακή κομεντί για όλες της ηλικίες.

Πάρτε ένα καλό θρίλερ και αφαιρέστε του όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν τρομακτικό. Όπως τη μουσική ας πούμε και τα ηχητικά εφέ. Τώρα βάλτε από πάνω χαρούμενη μουσική και κόψτε από το μοντάζ όλες τις περίεργες σκηνές. Τι μας μένει;

Μια ταινία για όλη την οικογένεια!

Κάτι τέτοιο έχει επιχειρηθεί και για τη «Λάμψη». Ένα από τα κορυφαία θρίλερ όλων των εποχών με την υπογραφή του Στάνλεϊ Κιούμπρικ που βασίζεται στο βιβλίο του μάστορα του τρόμου Stephen King. Στη «Λάμψη» ο Τζακ Νίκολσον δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του και στοιχειώνει μια για πάντα τους θεατές με το τσεκούρι του και την ατάκα «Here’s Johnny».

Στο εξιδανικευμένο τρέιλερ που κυκλοφορεί στο youtube εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά εμείς τώρα το ανακαλύψαμε, η «Λάμψη» παρουσιάζεται ως μία οικογενειακή κομεντί.

Αν δεν έχετε δει την ταινία, δείτε το trailer και μετά επιχειρήστε να δείτε το αριστούργημα του Στάνλει Κιούμπρικ. Κατά προτίμηση όχι μόνοι σας και όχι με σβηστά τα φώτα. Εκτός κι αν θέλετε να το παίξετε ήρωες, κάτι που δεν θα σας συνιστούσαμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x