Κινηματογράφος

Ο Scrat επιστρέφει στο Ice Age: Continental Drift

Η σειρά Ice Age, αν και ξεκίνησε σαν ένα πολύ διασκεδαστικό animation film, έμεινε στη μνήμη του κοινού για τον πιο επίμονο και άτυχο σκίουρο όλων των εποχών - το Scrat.

Η σειρά Ice Age, αν και ξεκίνησε σαν ένα πολύ διασκεδαστικό animation film, έμεινε στη μνήμη του κοινού για τον πιο επίμονο και άτυχο σκίουρο όλων των εποχών - το Scrat. Ο φουκαράς αυτός προσπαθεί να μαζέψει μέχρι και το τελευταίο βελανίδι και μετά από τρεις ταινίες και ισάριθμα καταστροφικά αποτελέσματα ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Στο Ice Age 4 φτάνει μέχρι τον πυρήνα της Γης και προκαλεί μια τεράστια σεισμική δόνηση, που έχει σαν αποτέλεσμα να ξεκολλήσει ένα παγόβουνο.

Το πρόβλημα είναι πως πάνω σε αυτό το παγόβουνο βρίσκονται ο Sid, o Manny και o Diego, το γνωστό μαμούθ, ο γνωστός μαχαιρόδοντας και το γνωστό θηλαστικό της σειράς. Έχοντας όμως δέκα χρόνια στην πλάτη τους από την προηγούμενη ταινία της σειράς, έχουν πολύ περισσότερα να σκεφτούν από τους εαυτούς τους. Ο Manny είναι πια πατέρας (αγχωμένος) μιας μικρής μαμουθίνας που προσπαθεί σκληρά να φαίνεται κουλ, ο Sid έχει να προσέχει τη γιαγιά του που έχει αρχίσει να τα χάνει και είναι μαζί τους στο παγόβουνο, και ο Diego προσπαθεί να αποφύγει τους πάντες.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x