Κινηματογράφος

Οκτώ χρόνια μεγαλύτερος ο Μπάτμαν!

Το σενάριο και η πλοκή της επερχόμενης, τελευταίας ταινίας του Μπάτμαν με τον Κρίστοφερ Νόλαν στη σκηνοθετική καρέκλα, καλύπτεται εδώ και καιρό από ένα μεγάλο πέπλο μυστήριου. Και μπορεί το The Dark Knight Rises να αργεί ακόμα να έρθει στους κινηματογράφους (Ιούλιος 2012), αλλά το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει κάθε μικρή λεπτομερεια που γίνεται γνωστή είναι τεράστιο.

Το σενάριο και η πλοκή της επερχόμενης, τελευταίας ταινίας του Μπάτμαν με τον Κρίστοφερ Νόλαν στη σκηνοθετική καρέκλα, καλύπτεται εδώ και καιρό από ένα μεγάλο πέπλο μυστήριου.

Και μπορεί το The Dark Knight Rises να αργεί ακόμα να έρθει στους κινηματογράφους (Ιούλιος 2012), αλλά το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει κάθε μικρή λεπτομερεια που γίνεται γνωστή είναι τεράστιο.

Έτσι λοιπόν η πρώτη τοποθέτηση του Κρίστοφερ Νόλαν για την πλοκή αποκτά ιδιαίτερη σημασία. «Ο σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε την ιστορία του Μπάτμαν και του Μπρους Γουέιν. Το τέλος της προηγούμενης ταινίας τον βρήκε σε μία δύσκολη φάση. Θα είναι έκπληξη για πολλούς ότι η συνέχεια μας βρίσκει οκτώ χρόνια μετά. Είναι ένας μεγαλύτερος σε ηλικία Μπρους Γουέιν και σε χειρότερη κατάσταση».

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έδωσε ξανά «ζωή» στις περιπέτειες του Μπάτμαν με τις δύο ταινίες που έχει σκηνοθετήσει μέχρι τώρα. Το Batman Begins του 2005 και φυσικά το Dark Knight του 2008 που έδωσε μετά θάνατον το όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου στον Χιθ Λέτζερ για τη συγκλονιστική του ερμηνεία ως Τζόκερ.

Εκτός από τον Μπρους Γουέιν, ο Νόλαν μας έδωσε πληροφορίες και για τον «κακό» της ταινίας τον «Bane».

«Είναι ένας τεράστιος τύπος, και ψυχικά ασταθής. Δεν είναι απλά βίαιος. Επιδιώκει το μακελειό».

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Ιούλιο του 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x