Κινηματογράφος

Οι 10 πιο αντρικές στιγμές στον κινηματογράφο

Πολλά και διαφορετικά πράγματα καθορίζουν το… αντριλίκι. Είτε κανείς συμφωνεί με αυτά, είτε όχι, οφείλει να παραδεχτεί πως ο κινηματογράφος έχει μεταφέρει με γλαφυρό τρόπο ιδιαίτερα… «μάτσο» καταστάσεις. Απολαύστε αυτό το Τop 10 στο οποίο καλό θα είναι να ανατρέχετε στο μέλλον όταν θα νιώθετε πεσμένοι είτε λόγω της δουλειάς σας, είτε των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Πολλά και διαφορετικά πράγματα καθορίζουν το… αντριλίκι. Είτε κανείς συμφωνεί με αυτά, είτε όχι, οφείλει να παραδεχτεί πως ο κινηματογράφος έχει μεταφέρει με γλαφυρό τρόπο ιδιαίτερα… «μάτσο» καταστάσεις.

Απολαύστε αυτό το Τop 10 στο οποίο καλό θα είναι να ανατρέχετε στο μέλλον όταν θα νιώθετε πεσμένοι είτε λόγω της δουλειάς σας, είτε των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

10. Terminator 2 - The bar scene

“I need your cloths, your boots and your motorcycle.” Όποιος λάτρης της σειράς Terminator ακούσει αυτή την πρόταση γνωρίζει τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ο Arnie υποδυόμενος τον T-101 έρχεται από το μέλλον γυμνός και το πρώτο του μέλημα είναι να βρει το κατάλληλο άτομο που φοράει ρούχα στο νούμερο του. Αφού τον βρει, απλά τα παίρνει... τα ρούχα.

Δείτε το βίντεο εδώ.

9. The Expendables - The basketball court scene

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αν κάποιος έλαμψε δίπλα στον Sly στο Expendables ήταν ο Jason Statham. Και τι συμβαίνει όταν κάποιος χτυπάει την πρώην κοπέλα του; Κανονικά πεθαίνει, αλλά επειδή του Jason δεν του αρέσουν τόσο πολύ οι στενοί χώροι, αρκείται σε γρονθοκόπημα.

Δείτε το βίντεο εδώ.


8. Rambo 4 -The boat scene

Ο Stalone έκανε μια πραγματικά πολύ καλή επιστροφή στο Rambo 4 δίνοντάς μας έναν χαρακτήρα λιγομίλητο, κουρασμένο από την ζωή και πλέον συνειδητοποιημένο. Ζώντας στα σύνορα της Βιρμανίας όπου και μαίνεται εμφύλιος πόλεμος, ο John Rambo, προδομένος από την πατρίδα του και τα ψεύτικα ιδανικά που ακολουθούσε είναι πλέον μια σκιά του εαυτού του. Όλα αυτά όμως μέχρι να αναγκαστεί να θυμηθεί την φύση του, όταν οι περιστάσεις το επιτάξουν για να σώσει τις ζωές μια φιλανθρωπική ομάδα.

Δείτες το βίντεο εδώ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x