Κινηματογράφος

Σερβίρονται ζεστά… τρέιλερ!

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο, ολοκληρωμένο τρέιλερ της αμερικανικής έκδοσης της ταινίας The Girl With The Dragon Tattoo, τη σκηνοθετική… μπαγκέτα της οποίας κρατάει ο Ντέιβιντ Φίντσερ και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ και -το κορίτσι με το τατουάζ- η Ρούνεϊ Μάρα! Δείτε το στο sport-fm.gr! Επίσης, δείτε και το τρέιλερ της -αναμένεται… οσκαρική- νέας ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ, όπου πρωταγωνιστεί ο Ντι Κάπριο, J. Edgar!

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο, ολοκληρωμένο τρέιλερ της αμερικανικής έκδοσης της ταινίας The Girl With The Dragon Tattoo, τη σκηνοθετική… μπαγκέτα της οποίας κρατάει ο Ντέιβιντ Φίντσερ και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ και -το κορίτσι με το τατουάζ- η Ρούνεϊ Μάρα!

Δείτε το στο sport-fm.gr!









Αρκετές ομοιότητες με τη σουηδική ταινία, αν και μιλάμε για τον Φίντσερ, οπότε… όλο και κάποια έκπληξη μας περιμένει.

Υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο.

Επίσης, δείτε και το τρέιλερ της -αναμένεται… οσκαρική- νέας ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ, όπου πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, J. Edgar!

Η ταινία αποτελεί βιογραφία του αμφιλεγόμενου πρώτου διοικητή του FBI, Τζ. Έντγκαρ Χούβερ και αναμένεται (και αυτή) το Γενάρη στις ελληνικές αίθουσες.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x