Κινηματογράφος

Ζόμπι σε γάμο!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Εκτός αν πρόκειται για τον δικό σου, κάποιου κοντινού -και αγαπητού- συγγενή, ή πολύ καλού φίλου, οι γάμοι είναι, συνήθως, βαρετοί. Πόσω, μάλλον, εκείνοι της μεγάλης οθόνης. «Πέτα» μέσα έναν θανατηφόρο ιό, όμως και… θα σου πω εγώ! Στο REC 3: Genesis του Πάκο Πλάζα, το ολοκαίνουργιο, 3ο φιλμ του πασίγνωστου ισπανικού franchise, συμβαίνει ακριβώς αυτό, όπως… μαρτυρά το πρώτο -teaser- τρέιλερ που κυκλοφόρησε! Δείτε το στο sport-fm.gr!

Ας είμαστε ειλικρινείς.

Εκτός αν πρόκειται για τον δικό σου (πλην ελαχίστων περιπτώσεων…), κάποιου κοντινού -και αγαπητού- συγγενή, ή πολύ καλού φίλου, οι γάμοι είναι, συνήθως, βαρετοί.

Πόσω, μάλλον, εκείνοι της μεγάλης οθόνης.

«Πέτα» μέσα έναν θανατηφόρο ιό, όμως και… θα σου πω εγώ!

Στο REC 3: Genesis του Πάκο Πλάζα, το ολοκαίνουργιο (επιτέλους), 3ο φιλμ του πασίγνωστου ισπανικού franchise, συμβαίνει ακριβώς αυτό, όπως… μαρτυρά το πρώτο -teaser- τρέιλερ που κυκλοφόρησε!

Δείτε το στο sport-fm.gr!


[REC] 3 Genesis Teaser Trailer by FilmBoy-gr

Πανέξυπνο trailer…

Δεν συμφωνείτε;

Μας «ψήνει» πολύ και μας κάνει να ανυπομονούμε, τόσο για την τρίτη ταινία, που θα βγει το Μάρτιο του 2012 στις αίθουσες, όσο και για την τέταρτη και τελευταία (REC 4: Apocalypse) που αναμένεται στους κινηματογράφους τέλη του επόμενου χρόνου.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x