Κινηματογράφος

Χαράζει… το νέο Twilight!

Λίγη υπομονή ακόμα… βαμπιροφάνς! Γιατί τώρα, που κυκλοφόρησε και το τρέιλερ, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα (στις 17 Νοεμβρίου) του νέου Twilight -Χαραυγή, Μέρος 1ο- και δεν χρειάζεται να κάνετε πολύ! Δείτε το τρέιλερ στο sport-fm.gr και προετοιμαστείτε για… αίμα και αγάπες!

Λίγη υπομονή ακόμα… βαμπιροφάνς!

Γιατί τώρα, που κυκλοφόρησε και το τρέιλερ, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα (στις 17 Νοεμβρίου) του νέου Twilight -Χαραυγή, Μέρος 1ο- και δεν χρειάζεται να κάνετε πολύ!

Το παγκόσμιο φαινόμενο, που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, ετοιμάζεται να πάρει… κι άλλες, όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το επικό, τελευταίο κεφάλαιο της σειράς θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Δείτε το τρέιλερ στο sport-fm.gr και προετοιμαστείτε για… αίμα και αγάπες!



Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται αυτή τη φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μπιλ Κόντον (''Gods and Monsters''), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ και Μάικλ Σιν.

Στο πολυαναμενόμενο ''Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1'', ο Έντουαρντ και η Μπέλα παντρεύονται, αλλά η ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού δεν κρατάει πολύ… Μια σειρά από προδοσίες και δυστυχήματα απειλούν να καταστρέψουν τον κόσμο τους.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x