Κινηματογράφος

Η επιστροφή των πιθήκων!

Η νέα επανάσταση των πιθήκων πλησιάζει! Σας θυμίζουμε πως ξεκίνησαν όλα.

To 2011 είναι η χρόνια που οι πίθηκοι θα κάνουν την επανάσταση τους. Και δεν μιλάμε για απλούς καθημερινούς πιθήκους. Αλλά για ζώα που μιλάνε και έχουν παρόμοια συμπεριφορά με τους ανθρώπους.

Όλα αυτά θα συμβούν στο Rise of the planet of the apes που θα κάνει την εμφάνιση τους στους κινηματογράφους, μέσα στον Αύγουστο και αποτελεί ένα reboot (ή επανεκκίνηση αν θέλετε) στη σειρά ταινιών που έκανε την εμφάνιση της το 1968 με πρωταγωνιστή τον Τσάρλτον Ίστον.

Κεντρικό πρόσωπο στη νέα ταινία θα είναι ο Τζέιμς Φράνκο στο ρόλο ενός γιατρού που ψάχνοντας θεραπεία για το αλτσχάιμερ ξεκινά τις δοκιμές σε πιθήκους. Όπως πολύ σωστά μαντεύετε κάτι δεν θα πάει καλά στο τέλος…

Ο πλανήτης των πιθήκων του 1968 βασίστηκε στο γαλλικό μυθιστόρημα La Planete des singes του Pierre Boulle και αποτελεί μέχρι και σήμερα σταθμό στην ποπ κουλτούρα του προηγούμενου αιώνα.

Οι τέσσερις συνέχειες δεν έφτασαν ποτέ τα επίπεδα του ορίτζιναλ, κάτι που δεν κατάφερε ούτε το remake του 2001 παρά το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τιμ Μπάρτον.

Λίγο πριν οι πίθηκοι ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για την κυριαρχία στον πλανήτη το www.sport-fm.gr σας θυμίζει όλες τις προηγούμενες ταινίες.

Planet of the apes (1968)



Beneath the Planet of the Apes (1970)



Escape from the Planet of the Apes (1971)



Conquest of the Planet of the Apes (1972)



Battle for the Planet of the Apes (1973)



Planet of the apes (2001)



Rise of the planet of the apes (2011)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x