Κινηματογράφος

Το πρώτο τρέιλερ του Σκοτεινού Ιππότη!

Λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε το υπέροχο, επίσημο του ''The Dark Knight Rises'', της τρίτης -κατά σειρά- ταινίας του Batman (Σκοτεινού Ιππότη, αν θέλετε, το ίδιο κάνει)… δια χειρός Christopher Nolan και ακριβώς έναν χρόνο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στους κινηματογράφους, κυκλοφόρησε το πρώτο τισεράκι της ταινίας! Δείτε το στο sport-fm.gr!

Λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε το υπέροχο, επίσημο πόστερ του ''The Dark Knight Rises'', της τρίτης -κατά σειρά- ταινίας του Batman (Σκοτεινού Ιππότη, αν θέλετε, το ίδιο κάνει)… δια χειρός Christopher Nolan και ακριβώς έναν χρόνο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στους κινηματογράφους, κυκλοφόρησε το πρώτο τισεράκι της ταινίας!

Δείτε το στο sport-fm.gr!



Μετά τα… αμέτρητα fake trailers, η Warner έδωσε -επιτέλους- στην κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του ''The Dark Knight Rises'', που αναμένεται να… ταρακουνήσει το box office του επόμενου καλοκαιριού!

Στο τισεράκι βλέπουμε πλάνα από τις δύο πρώτες ταινίες, για να… φτάσουμε στον διευθυντή της αστυνομίας του Gotham City (Gary Oldman), που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και συνομιλεί με τον Bruce Wayne (Christian Bale).

«Ήμασταν μαζί σε αυτό και ύστερα έφυγες. Και τώρα το κακό επέστρεψε. Ο Batman πρέπει να επιστρέψει», του λέει ο αστυνόμος.

«Κι αν δεν υπάρχει πια;», τον ρωτάει ο Wayne.

«Πρέπει, πρέπει…», του απαντάει.

Μια λάμψη και κλείνει… μ’ αυτόν εδώ!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x