Κινηματογράφος

Το τρέιλερ του… δεύτερου Σέρλοκ Χολμς!

Η -κινηματογραφική- στιγμή του καλοκαιριού, που όλοι περιμέναμε! Αφού προηγήθηκε (μήνες τώρα) πολύ… σούσουρο για το πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο, ολοκληρωμένο τρέιλερ του δεύτερου Σέρλοκ Χολμς, η Warner Bros. αποφάσισε να το δώσει -επιτέλους- στην κυκλοφορία! Δείτε το, διάρκειας δύο λεπτών και 19 δευτερολέπτων, τρέιλερ του Sherlock Holmes: A Game of Shadows στο sport-fm.gr!

Η -κινηματογραφική- στιγμή του καλοκαιριού, που όλοι περιμέναμε!

Αφού προηγήθηκε (μήνες τώρα) πολύ… σούσουρο για το πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο, ολοκληρωμένο τρέιλερ του δεύτερου Σέρλοκ Χολμς, η Warner Bros. αποφάσισε να το δώσει -επιτέλους- στην κυκλοφορία!

Δείτε το, διάρκειας δύο λεπτών και 19 δευτερολέπτων, τρέιλερ του Sherlock Holmes: A Game of Shadows στο sport-fm.gr!



H δεύτερη ταινία του Γκάι Ρίτσι για τον πιο διάσημο ντετέκτιβ του κόσμου, Σέρλοκ Χολμς, βασίζεται στο βιβλίο του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, The Final Solution και -χρονικά- εκτυλίσσεται ένα χρόνο μετά από όσα έγιναν στην πρώτη ταινία.

Κάτι η -κάνει… μπαμ από το τρέιλερ- εκπληκτική ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, το χιούμορ του Τζουντ Λο και τα slow motion του Γκάι Ρίτσι, μας προϊδεάζουν… θετικότατα.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανήμερα των Χριστουγέννων του 2011, την επομένη στην Αμερική και -ελπίζουμε- σύντομα και στην Ελλάδα!

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x