Κινηματογράφος

Mission: Impossible 4, το πρώτο trailer!

Αφού την πρόλαβε -προ ολίγων ημερών- ένας… τρελαμένος, με τις «Επικίνδυνες Αποστολές», Γάλλος φαν, που «ανέβασε» στο διαδίκτυο πλάνα του (άγνωστο πώς στο καλό έφτασαν στα χέρια του), η Paramount Pictures δεν το καθυστέρησε άλλο! Έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο, teaser trailer της τέταρτης ταινίας Mission: Impossible-Ghost Protocol, που θα κάνει πρεμιέρα -στην Αμερική- στις 16 Δεκεμβρίου και στη χώρα μας τη βδομάδα των Χριστουγέννων! Δείτε το στο www.sport-fm.gr!

Αφού την πρόλαβε -προ ολίγων ημερών- ένας… τρελαμένος, με τις «Επικίνδυνες Αποστολές», Γάλλος φαν, που «ανέβασε» στο διαδίκτυο πλάνα του (άγνωστο πώς στο καλό έφτασαν στα χέρια του), η Paramount Pictures δεν το καθυστέρησε άλλο!

Έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο, teaser trailer της τέταρτης ταινίας Mission: Impossible-Ghost Protocol, που θα κάνει πρεμιέρα -στην Αμερική- στις 16 Δεκεμβρίου και στη χώρα μας τη βδομάδα των Χριστουγέννων!

Δείτε το στο www.sport-fm.gr!

Είναι καλό…



Ο Τομ Κρουζ εκτός, φυσικά, από πρωταγωνιστής είναι σεναριογράφος και παραγωγός, με τη… δεύτερη καρέκλα να μοιράζεται με τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς, ο οποίος, θυμίζουμε, παραχώρησε τη θέση του σκηνοθέτη στον Μπραντ Μπερντ των Απίστευτων» και του «Ρατατούη».

Στο πλάι του 46χρονου, πλέον, Κρουζ θα δούμε τους Τζέρεμι Ρένερ, Πόλα Πάτον , Σάιμον Πεγκ, Τζος Χάλογουεϊ και Λεά Σεϊντού.

Αν και… κουρασμένες, οι «Επικίνδυνες Αποστολές» φαίνεται πως επιστρέφουν με στιλ -με γρήγορα αυτοκίνητα, όπλα, ίντριγκες, προδοσίες πρακτόρων… ολίγον τι από διεθνή πολιτική και πολύ αδρεναλίνη!

Πολύ ενδιαφέρουσα, επίσης, η συμμετοχή στο καστ του νέου σκληρού του σινεμά, Τζέρεμι Ρένερ, που προτάθηκε για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την -εκπληκτική- ερμηνεία του στο Hurt Locker.

Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x