Κινηματογράφος

Ο… Σέρλοκ δράκος στο Χόμπιτ!

Μάθαμε, πριν από κάνα μήνα (ας όψεται ο… φαφλατάς, Μάρτιν Φρίμαν), ότι θα είναι κι αυτός στο Χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον. Αλλά δεν θα υποδυθεί, τελικά, ούτε τον Μπαρντ, τον τοξότη, ούτε κάποιο ξωτικό, όπως φημολογήθηκε. Κατά μία έννοια… δεν θα έχει καν ρόλο! Ο Σέρλοκ, στην -τελευταία- ομώνυμη, τηλεοπτική έκδοση των ιστοριών του θρυλικού ντετέκτιβ, Μπένεντικτ Κούμπερμπατς, θα «δανείσει» τη φωνή του (εκπληκτική) στον πανίσχυρο και τρομακτικό δράκο Σμογκ!

Μάθαμε, πριν από κάνα μήνα (ας όψεται ο… φαφλατάς, Μάρτιν Φρίμαν), ότι θα είναι κι αυτός στο Χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον.

Αλλά δεν θα υποδυθεί, τελικά, ούτε τον Μπαρντ, τον τοξότη -αυτός, άλλωστε, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, 16/6, θα είναι ο Λουκ Έβανς- ούτε κάποιο ξωτικό, όπως φημολογήθηκε.

Κατά μία έννοια… δεν θα έχει καν ρόλο!

Ο Σέρλοκ, στην -τελευταία- ομώνυμη, τηλεοπτική έκδοση των ιστοριών του θρυλικού ντετέκτιβ, Μπένεντικτ Κούμπερμπατς, θα «δανείσει» τη φωνή του (εκπληκτική) στον πανίσχυρο και τρομακτικό δράκο Σμογκ!

Από τα… νύχια του οποίου, θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο θησαυρό της Έρεμπορ, ο… βοηθός του (Μάθιου Γουάτσον) στο Σέρλοκ, Μάρτιν Φρίμαν, που θα υποδυθεί τον Μπίλμπο Μπάγκινς!

Με λίγα λόγια, Κούμπερμπατς και Φρίμαν, από… φιλαράκια, στη σειρά που σαρώνει τα βραβεία στην Αγγλία, εχθροί στο Χόμπιτ!

Ο πρώτος που «δάνεισε» τη φωνή του στον Σμογκ, τον… βασικό κακό στο πρώτο, επικό βιβλίο του Τόλκιν, ήταν ο Ρίτσαρντ Μπουν, στην animation… βερσιόν του Χόμπιτ, το μακρινό 1977.

Ιδού και η σκηνή που ο Μπίλμπο Μπάγκινς τα «βάζει» -ολομόναχος- μαζί του!



Θυμίζουμε ότι, η πρώτη ταινία, ''Τhe Hobbit: An Unxpected Journey'', θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου του 2012, ενώ η δεύτερη ταινία, ''The Hobbit: There and Back Again'', θα 'ρθει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2013!

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x