Κινηματογράφος

Super… πρεμιέρα!

Το πρώτο… σιγουράκι για υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας στα -μακρινά, ακόμα- Όσκαρ, η ταινία που έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό στην Αμερική, το ''Super 8'' των Τζέι Τζέι Έιμπραμς (σκηνοθέτης) και Στίβεν Σπίλμπεργκ (παραγωγός), έρχεται στις ελληνικές αίθουσες! Πολύ… θρίλερ αυτή τη βδομάδα, δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!

Το πρώτο… σιγουράκι για υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας στα -μακρινά, ακόμα- Όσκαρ, η ταινία που έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό στην Αμερική, το ''Super 8'' των Τζέι Τζέι Έιμπραμς (σκηνοθέτης) και Στίβεν Σπίλμπεργκ (παραγωγός), έρχεται στις ελληνικές αίθουσες!

Πολύ… θρίλερ αυτή τη βδομάδα, δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!

SUPER 8

Διάρκεια: 111'
Αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας
του Τζέι Τζέι Έιμπραμς
με τους: Ελ Φάνινγκ, Τζόελ Κόρτνεϊ, Κάιλ Τσάντλερ


Υπόθεση: Καλοκαίρι 1979… Μία παρέα παιδιών, που γυρίζουν μία ερασιτεχνική ταινία τρόμου, γίνονται μάρτυρες ενός ατυχήματος, το οποίο θα φέρει την πόλη τους αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη απειλή…

Ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς (σκηνοθέτης) αποτίνει φόρο τιμής στο ίνδαλμά του, τον (παραγωγό) Στίβεν Σπίλμπεργκ! Χαμός -από κριτικούς και κοινό- στην Αμερική για… πάρτη της, η ταινία Super 8, ίσως, είναι και το πρώτο… σιγουράκι για υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας στα μακρινά Όσκαρ! Εντυπωσιακό θέαμα, χιούμορ, σασπένς, φαντασία… Μία εξαιρετική και (άκρως) χαλαρωτική περιπέτεια.



Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ/LA PRIMA COSA BELLA

Διάρκεια: 116'
Ιταλική κομεντί
του Πάολο Βίρζι
με τους: Στεφανία Σαντρέλι, Βαλέριο Μαστραντρέα


Υπόθεση: Η ταραχώδης και γεμάτη αντιφατικά συναισθήματα, σχέση ενός μικρού παιδιού και της μητέρας του, η οποία, τώρα, πλέον, είναι βαριά άρρωστη κι εκείνος ένας σαρανταπεντάρης, που προσπαθεί -αμήχανα, όμως- να της συμπαρασταθεί…



ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙ/HENRY'S CRIME

Διάρκεια: 108'
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής
του Μάλκολμ Βένβιλ
με τους: Κιάνου Ριβς, Βέρα Φαρμίγκα, Τζέιμς Κάαν


Υπόθεση: Ένας αφελής υπάλληλος διοδίων βρίσκεται στη φυλακή για μία ληστεία τράπεζας που, ουσιαστικά, δεν διέπραξε, γνωρίζοντας εκεί τον ηλικιωμένο Μαξ. Μετά την αποφυλάκισή του, θα προσπαθήσει -με τη βοήθεια του νέου του φίλου- να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση. Ο… έρωτας, όμως, μπαίνει στο δρόμο του και αλλάζει τα αρχικά του σχέδια…



ΤΟ ΑΣΥΛΟ/SHELTER

Διάρκεια: 112'
Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής
του Μανς Μάρλιντ
με τους: Τζούλιαν Μουρ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Τζέφρι ΝτεΜουν


Υπόθεση: Μία ψυχίατρος αναλαμβάνει έναν ασθενή και αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι πολλαπλές του προσωπικότητες σχετίζονται με τα θύματα ενός serial killer…

Δυσκολοχώνευτο, τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά… Από ψυχολογικό θρίλερ… μετατρέπεται, σταδιακά, σε ταινία μεταφυσικού τρόμου, αλλά μόνο και μόνο για τη φιλότιμη προσπάθεια της Τζούλιαν Μουρ, αξίζει τον κόπο.



Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ/ESSENTIAL KILLING

Διάρκεια: 83'
Θρίλερ πολωνικής παραγωγής
του Γιέρζι Σκολιμόφσκι
με τους: Βίνσεντ Γκάλο, Εμανουέλ Σενιέ


Υπόθεση: Ένα μέλος των Ταλιμπάν συλλαμβάνεται από τον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν και μεταφέρεται σε ευρωπαϊκή φυλακή. Ωστόσο, καταφέρνει να αποδράσει και ξεκινά μια απέλπιδα φυγή προς την ελευθερία.

Το ειδικό βραβείο της επιτροπής και αντρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ της Βενετίας… λέει πολλά!



ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ/WATER FOR ELEPHANTS

Διάρκεια: 120'
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής
του Φράνσις Λόρενς
με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Ρις Γουίδερσπουν, Κρίστοφ Βαλτς


Υπόθεση: Το 1931 ένας νεαρός φοιτητής κτηνιατρικής πιάνει δουλειά σε ένα περιπλανώμενο τσίρκο κι ερωτεύεται την όμορφη σύζυγο του βάναυσου ιδιοκτήτη.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x