Κινηματογράφος

Αρονόφσκι-Μπέιλ… μπαίνουν στην Κιβωτό του Νώε!

Του άρεσε, όταν τη διάβασε μικρός, τον συγκίνησε, όταν την ξαναδιάβασε ενήλικας, του κέντρισε -οριστικά- το ενδιαφέρον, όταν τη… ματαξαναδιάβασε «φτασμένος» σκηνοθέτης! Η ιστορία της Κιβωτού του Νώε «μάγευε» ανέκαθεν τον Ντάρεν Αρονόφσκι, που ετοιμάζεται να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη! Και τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ… Μεγάλο φαβορί -σύμφωνα με έντονη φημολογία… εξ Αμερικής- για να… μπει στην Κιβωτό του Αρονόφσκι, ως πρωταγωνιστής, είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ!

Του άρεσε, όταν τη διάβασε μικρός, τον συγκίνησε, όταν την ξαναδιάβασε ενήλικας, του κέντρισε -οριστικά- το ενδιαφέρον, όταν τη… ματαξαναδιάβασε «φτασμένος» σκηνοθέτης!

Η ιστορία της Κιβωτού του Νώε «μάγευε» ανέκαθεν τον Ντάρεν Αρονόφσκι, που ετοιμάζεται να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, με τη δική του, σκοτεινή, σκληρή, όσο και δημιουργική, ματιά!

Και τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ…

Μεγάλο φαβορί -σύμφωνα με έντονη φημολογία… εξ Αμερικής- για να… μπει στην Κιβωτό του Αρονόφσκι, ως πρωταγωνιστής, είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ!

Βάσει του προϋπολογισμού, που αγγίζει τα 130 εκατ. δολάρια(!), πρόκειται για την πιο φιλόδοξη και ακριβή παραγωγή του σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη!

Ενδεικτικά, ο «Μαύρος Κύκνος» απέφερε 315 εκατ. δολάρια, έχοντας κοστίσει, μόλις, 12 εκατ. δολάρια!

Ο 42χρονος δημιουργός, όπως αναφέρουν τα μεγαλύτερα cine-sites, είναι… ήδη, απασχολημένος με την προσαρμογή του σεναρίου, ενώ αναζητά χρηματοδότες, προκειμένου να πάρει «σάρκα και οστά» το μεγαλεπήβολο σχέδιό του!

Βέβαια, ως προς το δεύτερο, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα…

Όλες οι μεγάλες εταιρίες παραγωγής (Paramount, Summit, New Regency και Fox) έχουν δείξει -και κάποιες, ίσως, εκφράσει…- το ενδιαφέρον τους!

Περισσότερα, εν καιρώ…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x