Κινηματογράφος

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

Η ταινία («έκπληξη του καλοκαιριού», όπως τη χαρακτηρίζουν κριτικοί και κοινό) ''X-Men: First Class'', του Μάθιου Βον, πρίκουελ της σειράς των μεταλλαγμένων της Marvel, κάνει πρεμιέρα σήμερα (9/6) στις ελληνικές αίθουσες! Δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες της εβδομάδας!

Η ταινία («έκπληξη του καλοκαιριού», όπως τη χαρακτηρίζουν κριτικοί και κοινό) ''X-Men: First Class'', του Μάθιου Βον, πρίκουελ της σειράς των μεταλλαγμένων της Marvel, κάνει πρεμιέρα σήμερα (9/6) στις ελληνικές αίθουσες!

Δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες της εβδομάδας!

X-MEN: FIRST CLASS/X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ

Διάρκεια: 132'
Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής
του Μάθιου Βον
με τους: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μίκαελ Φασμπέντερ, Κέβιν Μπέικον, Τζένιφερ Λόρενς, Τζένιουαρι Τζόοουνς


Υπόθεση: Το 1962, ο καθηγητής Τσαρλς Εξάβιερ συγκροτεί, μαζί με μερικούς πράκτορες της CIA, μία ειδική ομάδα μεταλλαγμένων για να σταματήσει τα σχέδια του σατανικού Σεμπάστιαν Σο, να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο. Ανάμεσά τους είναι και ο Έρικ Λένσερ, ο οποίος αναζητά προσωπική εκδίκηση…

Λιγότερο… εφετζίδικη από τις προηγούμενες, αλλά με περισσότερη έμφαση στους χαρακτήρες, η νέα ταινία X-Men, του Μάθιου Βον, έρχεται να δώσει ωριμότητα και ποιότητα στους… μεταλλαγμένους. Πρόκειται, ίσως, για την ταινία-έκπληξη του καλοκαιριού, γυρισμένη σε απίθανα τοπία, με εξαιρετικό σενάριο και αρκετά μηνύματα -όμορφα «πλασαρισμένα»- για το πόσο… εύκολη είναι μία πυρηνική καταστροφή. Α! Και είναι από τις ελάχιστες -έστω… αμερικανιές- όπου οι Ρώσοι δεν παρουσιάζονται ως τα… κακά παιδιά της υπόθεσης!



FROM PRADA TO NADA

Διάρκεια: 107'
Αμερικανική κομεντί
του Άνχελ Γκράθια
με τους: Καμίλα Μπελ, Αλέξα Βέγκα, Αντριάνα Μπαράζα


Υπόθεση: Δύο αδερφές, με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, μία δυναμική φοιτήτρια Νομικής και μία… χαζοβιόλα, αναγκάζονται να αλλάξουν ζωή και να μετακομίσουν από το πολυτελές Μπέβερλι Χιλς στο φτωχό, Ανατολικό Λος Άντζελες.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x